ΔΠΘ: Την Αντιπρυτανη Ακαδημαικων Υποθεσεων συναντησαν εκπροσωποι των φοιτητων

Ενημερώθηκαν για το πλάνο λειτουργίας του Πανεπιστημίου

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των φοιτητών Κομοτηνής και της Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, κυρίας Ζωής Γαβριηλίδου.

Από μεριάς των φοιτητών παρευρέθησαν ο Μίνωας Ράπτης, φοιτητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, ο Κωνσταντίνος Μίγγινας, φοιτητής της Νομικής Σχολής και η Αγγελική Σαράντη, φοιτήτρια του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, οι οποίοι είναι και οι Πρόεδροι των Συλλόγων Φοιτητών των τμημάτων τους.

Οι φοιτητές ζήτησαν ενημέρωση για το ακριβές πλάνο του Πανεπιστημίου σχετικά με το άνοιγμα των σχολών, διευκρινίσεις για το πώς θα αποφασιστεί από το κάθε Τμήμα ποια μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως και ποια δια ζώσης, τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα που θα ισχύσουν για όσα εξ αυτών πραγματοποιηθούν στις αίθουσες και τα αμφιθέατρα, καθώς και για τη συχνότητα της γραμμής λεωφορείου προς και από την Πανεπιστημιούπολη και τη συνεχιζόμενη λειτουργία της λέσχης τροφοδοσίας και των εστιών.

Έγινε τέλος σαφές, και από τη μεριά των φοιτητών και από την κ. Γαβριηλίδου ότι η προστασία της υγείας φοιτητών και διδασκόντων οφείλει να είναι και είναι, βασικό μέλημα του Πανεπιστημίου.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.