Για το προγραμμα «Γεφυρα» ενημερωθηκαν οσοι παρακολουθησαν την τηλεδιασκεψη του ΤΕΕ Θρακης και του Δικηγορικου Συλλογου Ροδοπης

Αναγκαία η ενημέρωση όλων των πολιτών τόνισε ο Φ. Κουρμούσης

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Θράκης σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης  διοργάνωσε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα:

«Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ.  Ποιοι οι δικαιούχοι – πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών.

Όπως εξήγησε ο κ. Κουρμούσης κατά την ομιλία του, το νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ ισχύει για όλους τους δανειολήπτες με υποθήκη την 1η κατοικία, οι οποίοι επλήγησαν οικονομικά από την πανδημία του κορωνοϊού. Το πρόγραμμα αυτό αφορά στην κρατική επιδότηση των δανείων που βαρύνουν και απειλούν την κύρια κατοικία φυσικών προσώπων πληγέντων οικονομικά από τον κορωνοϊό. Η επιδότηση δύναται να φτάσει έως και 90% της μηνιαίας δόσης του δανείου.  

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που ακολούθησε, ο κ. Κουρμούσης απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα  ενημέρωσης όλων των πολιτών οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης.

Το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ όπως τονίστηκε είναι επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών από το κράτος.                                                                                                                                              

 

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.