O ποταμος Κομψατος, πρωτος πεζοπορικος προορισμος για τον Δρομεα Θρακης

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής του Ιάσμου

Η πρώτη από τις 20 προγραμματισμένες για φέτος, Πεζοπορίες του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, είναι προ των πυλών. Ο ποταμός Κομψάτος, στον Ίασμο θα είναι ο πρώτος προορισμός μας, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, πεζοπορία που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου και την Ομάδα Ορειβασίας του.

Η πεζοπορία θα γίνεται παράλληλα με το ποτάμι (ανάλογη του Νέστου), ενώ η διαδρομή είναι κατάλληλη για αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση και παιδιά άνω των 12 ετών (συνοδεία κηδεμόνα πάντα). Το σύνολο της διαδρομής είναι 10 χλμ, τα οποία υπολογίζεται πως θα ολοκληρωθούν σε 4-4,5 ώρες.

Η μετακίνηση θα γίνει με ΙΧ και το ραντεβού, θα είναι την Κυριακή 20/9 στις 9πμ στο χωμάτινο πάρκιγκ, δίπλα στην γέφυρα που βρίσκεται μεταξύ Ιάσμου και Πολυάνθου, όπου θα είναι το σημείο εκκίνησης και τερματισμού της πεζοπορίας.

Μετά την πεζοπορία, με τα ΙΧ οι συμμετέχοντες θα μετακινηθούν στο κέντρο του Ιάσμου (στην αυλή του Μουσείου Ιάσμου) όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου, θα προσφέρει μπουφέ με τοπικά εδέσματα.

Info

Όλες οι πληροφορίες της εκδρομής, στην σελίδα:

https://www.dromeasthrace.eu/

Η φόρμα εγγραφής:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxKv6JP0-WWcxDVfFzIcZJBEpeWZ3Sni3DXYQkjJmu7AcrFQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.