Με τον δημαρχο Μαρωνειας-Σαπων συναντηθηκε ο Συλλογος του Ειδικου Προγραμματος των 5.500 πτυχιουχων

Στηρίζει τις προσπάθειες του σωματείου ο Ντ. Χαριτόπουλος
Μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο είχε ο πρόεδρος του Συλλόγου του Ειδικού Προγράμματος των 5.500 πτυχιούχων Ελλάδος κ. Γιώργος Δημητριάδης και μέλος του συλλόγου κ. Απόστολος Ψεματάς σε συνάντηση που έλαβε χώρα στο γραφείο του Δημάρχου.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής ο Δήμαρχος Σαπών εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στις προσπάθειες του Σωματείου και του προέδρου για την ανανέωση των συμβάσεων αλλά ταυτόχρονα τόνισε ότι θέλει πολύ να γίνει αρωγός της ανάσχεσης του brain drain στην χώρα μας.
 
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημητριάδης εφόσον εξέθεσε τις απόψεις των εργαζομένων του Προγράμματος των 5500 Πτυχιούχων για την χρησιμότητά τους στο σύνολο των Φορέων στους οποίους εργάστηκαν, αναφέρθηκε και στην εν γένει ανάγκη στελέχωσης των τοπικών Υπηρεσιών στον Δημόσιο Τομέα από τους εργαζόμενους του προγράμματος  αλλά συνάμα παρουσίασε τρόπους για την αντιμετώπιση της ανεργίας στους νέους επιστήμονες. 
 
Τέλος ευχαρίστησε τον κ.Χαριτόπουλο καθώς όπως ανέφερε «είναι ένας άνθρωπος με πλήρη επίγνωση του προβλήματος, αφού προσπαθεί και θέλει έμπρακτα να είναι κοντά στους νέους επιστήμονες της τοπικής κοινωνίας αλλά και της Ελλάδος γενικότερα». 
 
*Φωτογραφία αρχείου 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.