Oδηγιες «πλευσης» στην ανοικτη εκδηλωση για την Ανθολογια

«“Με μια σχεδία”, Ανθολογία μικροδιηγήματος “100 λέξεις σε 100 ώρες για ‘Σχεδία’”»

Στον προαύλιο χώρο της Τσανακλείου, σε live stream,  αλλά και στον δρόμο

Τη Δευτέρα, ημέρα του Σταυρού και ανοίγματος των σχολείων, η Κομοτηνή και οι άνθρωποί της  στις 7 το απόγευμα  θα δώσουν όλοι μαζί τον καλό αγώνα για το καλύτερο αποτέλεσμα, δηλαδή  τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό πωλήσεων του βιβλίου με στόχο τη  μεγαλύτερη οικονομική  στήριξη των ατόμων που είναι άστεγοι και εξασφαλίζουν τον επιούσιο,  διαθέτοντας το περιοδικό δρόμου «Σχεδία».

Οι Κομοτηναίοι/ες συμμετέχοντες/ουσες στην Ανθολογία

Η ιστορία της έκδοσης της Ανθολογίας  «“Με μια σχεδία”, Ανθολογία μικροδιηγήματος “100 λέξεις σε 100 ώρες για ‘Σχεδία’”» είναι ήδη γνωστή, αφού είναι χειρονομία έμπρακτης αλληλεγγύης και  σχεδιασμού  της κοινωνίας των πολιτών στην Κομοτηνή.

Εξάλλου σαράντα ένας είναι οι κατοικούντες στην Κομοτηνή, οι εν ευρεία εννοία Κομοτηναίοι, που έγραψαν για να στηρίξουν την Ανθολογία  και τα κείμενά τους θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε power point, τα ονόματα των οποίων, σε αλφαβητική σειρά,  ως ελαχίστη έκφραση των ευχαριστιών μας, ακολούθως παραθέτουμε:

Μαρία Αμπατζή, Θεοδώρα Αραμπατζή, Παναγιώτης Αρχοντίκης, Κατερίνα Γιάντσου, Μαρία Γκουμπίλη, Στέφανος Γραβάνης, Χρήστος Διαμαντής, Μαριλίνα Ελευθεράκη,Χρύσα Ιωαννίδου, Έφη Καραπούλη, Σοφία Καρκατσέλη, Δώρα Κάσσα-Παπαδοπούλου, Πασχάλης Κατσίκας, Λεμονιά-Αναστασία Κιοσσέ, Σπύρος Κιοσσές, Άση Κιούρα, Ελένη Κοκοβίδου, Παναγιώτης Κριμπάς, Βασίλειος-Κρίτων Κωνσταντινίδης,  Θεοδώρα Λιανουρίδου, Ανδρέας Λύκος, Άννα Μαχαιροπούλου, Χάρης Μιχαλόπουλος, Φωτεινή Ναούμ, Χρήστος Ναούμ, Σπύρος Νταντανίδης, Γεωργία Ντεμίρη, Χρήστος Παγωνάδης,  Άννα Παληκίδου, Βάντα Παπαϊωάννου-Βουτσά, Θεανώ Πασχάλη,  Μαρία Πασχάλη, Σωτηρία Περβανά, Ρένα Σαμαρά-Μάινα, Λεύκη Σαραντινού, Χρυσοβαλάντης Σιτσάνης, Χριστίνα Σόφτα, Σταματία Τσουρπούδη, Αριάδνη Χαρπαντίδου, Χρήστος Χαρτοματσίδης, Χάιδω Χρηστακίδου.

Οδηγίες για τους προσερχομένους στην εκδήλωση

Η γιορτή  παρουσίασης της Ανθολογίας, όπως και η ιδέα της γέννησής της, έχουν ως πλαίσιο  τον επίφοβο για  την ανθρώπινη ζωή  ιό, τον covid-19, τον οποίο μάθαμε όμως  να αντιπαλεύουμε αποτελεσματικά ακολουθώντας τις οδηγίες προστασίας που μας υπέδειξαν οι ειδικοί της υγείας.

Και η εκδήλωση της Δευτέρας το λαμβάνει  αυτό  υπόψιν της, όπως και η πλειοψηφία των Κομοτηναίων.

Η εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας  στους  χώρους της εκδήλωσης απαιτεί τα ακόλουθα:

  1. Η προσέλευση των ενδιαφερομένων να γίνει εγκαίρως έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
  2. Οι προσερχόμενοι, είτε στον προαύλιο χώρο της Τσανακλείου είτε στην οδό Δημοκρίτου  επί της οποίας κείται η Τσανάκλειος, υποχρεωτικά θα πρέπει να φορούν μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.
  3. Στον προαύλιο χώρο της Τσανακλείου θα φιλοξενηθούν 50 συνολικά άτομα τα οποία θα εισέλθουν  με κάρτα εισόδου –η οποία διατίθεται ήδη από την Πέμπτη από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη– και κατά σειρά προτεραιότητας.
  4. Επί της Δημοκρίτου, στην είσοδο της Τσανακλείου, θα υπάρχουν δυο πάγκοι διάθεσης της Ανθολογίας.
  5. Θα υπάρξει, τέλος,  live stream μετάδοση της εκδήλωσης, από τον λογαριασμό των εκδόσεων «Παρατηρητής της Θράκης» στο facebook.

Καλή μας επιτυχία!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.