Στηριζει τις διεκδικησεις του Συλλογου Ειδικου Προγραμματος Πτυχιουχων στον Ευρυτερο Δημοσιο Τομεα ο Ντινος Χαριτοπουλος

Συνάντηση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών με εκπροσώπους των 5500 πτυχιούχων συμβασιούχων

Εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπων κ.Ντίνο Χαριτόπουλο είχε ο προέδρος του Συλλόγου Ειδικού Προγράμματος 5500 Πτυχιούχων στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, κ. Γιώργος Δημητριάδης και το μέλος του συλλόγου κ. Απόστολος Ψεματάς, η οποία έλαβε χώρα στο γραφείο του Δημάρχου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στις προσπάθειες του Σωματείου και του προέδρου για την ανανέωση των συμβάσεων και ταυτόχρονα τόνισε ότι θέλει να γίνει αρωγός της ανάσχεσης του brain drain στην χώρα μας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Δημητριάδης εξέθεσε τις απόψεις των εργαζομένων του Προγράμματος των 5500 Πτυχιούχων για την χρησιμότητά τους στο σύνολο των Φορέων στους οποίους εργάστηκαν και αναφέρθηκε και στην εν γένει ανάγκη στελέχωσης των τοπικών υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα από τους εργαζόμενους του προγράμματος. Επιπλέον ο κ. Δημητριάδης παρουσίασε τρόπους για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων επιστημόνων. Τέλος ευχαρίστησε τον κ. Χαριτοπουλο καθώς όπως αναφέρει ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος με πλήρη επίγνωση του προβλήματος και προσπαθεί έμπρακτα να είναι κοντά στους νέους επιστήμονες της τοπικής κοινωνίας αλλά και της Ελλάδος γενικότερα.

Φωτό αρχείου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.