Ανοιξαν οι αιτησεις για το προγραμμα «Οικονομικη στηριξη οικογενειων με παιδια προσχολικης ηλικιας»

Στη διάθεση των πολιτών το ΚΕΜΕΑ για οποιαδήποτε διευκρίνιση

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Οικονομική στήριξη οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας» για το 2020-2021. Το πρόγραμμα αφορά σε:

  • α) Υπαλλήλους μόνιμους και αορίστου χρόνου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού)
  • β) μισθωτούς, αυτοαπασχολούμενοι/ες, των οποίων το εισόδημα ξεπερνά τις 27.000 και δεν ήταν δικαιούχοι του προγράμματος Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής.

Οι Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά, κατά το χρονικό διάστημα από 08/09/2020 έως 18 Σεπτεμβρίου 2020. Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 18/9/2020 και ώρα 23:59, βάσει του αποδεικτικού του Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου που θα δίνεται αυτόματα. Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, δεν θα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά.

Δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται αιτήσεις που αποστέλλονται με mail ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα τα αντλήσει η Ε.Ε.Τ.Α.Α. από πληροφοριακά συστήματα (Μητρώο Πολιτών, Α.Α.Δ.Ε., ΕΡΓΑΝΗ, Ο.Α.Ε.Δ., Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. κ.λπ.) της Δημόσιας Διοίκησης μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Στην περίπτωση που η άντληση στοιχείων των δικαιολογητικών μέσω των διεπαφών δεν καταστεί δυνατή π.χ. λόγω μη ταυτοποίησης ή στην περίπτωση διαφωνίας με τα επιστρεφόμενα στοιχεία, η αιτούσα υποβάλλει μέσω της εφαρμογής τα αντίστοιχα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, με τη διαδικασία της επισύναψης αρχείου pdf (upload).

Εξυπηρέτηση των δημοτών από το ΚΕΜΕΑ

Η Γραμματεία των Παιδικών Σταθμών του ΝΠΔΔ «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» σε ανακοίνωσή της ενημερώνει πως για την εξυπηρέτηση των δημοτών σχετικά με το Πρόγραμμα «Οικονομική στήριξη οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας»  για το 2020-2021, θα λειτουργεί καθημερινά από 8:00 έως 14:00.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 25310 23175 & 2531072414 ή απευθυνθείτε στα γραφεία του Ν.Π. Γρ. Μαρασλή 1 (1ος όροφος), Πολυλειτουργικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.