Ξεκινησαν οι αιτησεις για 4 θεσεις στον Βρεφονηπιακο Σταθμο ΟΑΕΔ Κομοτηνης

Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Ξεκίνησε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020, η υποβολή αιτήσεων από υποψηφίους και υποψήφιες για την πρόσληψη συνολικά 121 ατόμων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών σταθμών του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) του σχολικού έτους 2020-2021. Η καταληκτική ημερομηνία για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις των υποψηφίων είναι η Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Να θυμίσουμε ότι για την περιοχή μας προβλέπεται η στελέχωση του Βρεφονηπιακού Παιδικού Σταθμού Κομοτηνής με τέσσερα άτομα ειδικότητας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων (3 άτομα), και ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων – Παιδοκόμων (1 άτομο).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση (ηλεκτρονική) στον Ο.Α.Ε.Δ αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής πύλης του ελληνικού δημοσίου www.gov.gr. Μετά την υποβολή της αίτησης παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6.

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: 

www.oaed.gr/-/anakoinose-tes-yp-arithm-soch-1-2020-gia-te-synapse-symbases-ergasias-orismenou-chronou-stous-brephonepiakous-paidikous-stathmous-tou-oaed

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.