«Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε»: Συνοδευτικα προγραμματα για τους δικαιουχους του ΤΕΒΑ

Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη εταιρεία Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Δήμου Κομοτηνής, στο πλαίσιο υλοποίησης των συνοδευτικών μέτρων της πράξης “«ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019»- ΚΣ ΡΟΔΟΠΗΣ” του Ε.Π. «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους – ΤΕΒΑ» ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Ροδόπης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κομοτηνής με Παράρτημα Ρομά θα υλοποιήσει συνοδευτικά μέτρα για τους ωφελούμενους του Προγράμματος ΤΕΒΑ. Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν είναι τα εξής: 

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Οι ωφελούμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή και να ενημερωθούν σχετικά με το περιεχόμενο και την υλοποίηση των συνοδευτικών μέτρων στο  Πολυλειτουργικό του Δήμου Κομοτηνής (Γ. Μαρασλή 1, Κομοτηνή, 1ος όροφος) έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου (09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.).
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.