Μηνυμα της ΔΕΕΠ Ροδοπης της ΝΔ με αφορμη τα αποτελεσματα των Πανελλαδικων

«Η πιο σημαντική σπουδή είναι να γίνεσαι κάθε μέρα λίγο καλύτερος άνθρωπος»

Στους υποψηφίους των φετινών πανελλαδικών, όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή και σε όσους δεν εκπλήρωσαν τους στόχους τους,  απευθύνεται με μήνυμα της η ΔΕΕΠ Ροδόπης της ΝΔ εκφράζοντας θερμά συγχαρητήρια στους πρώτους και συνιστώντας να μην το βάλουν κάτω στους δεύτερους.

Αναλυτικά το μήνυμά της ΔΕΕΠ Ροδόπης:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες  για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία τους -που ίσως φέτος έχει επιπρόσθετη αξία καθώς κλήθηκαν να εξεταστούν μέσα σε πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες- συνιστά ελπίδα και προοπτική για τον τόπο μας και μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια.

Καλή πρόοδο στην ακαδημαϊκή τους διαδρομή με πίστη και προσήλωση στους στόχους τους.

Συγχαρητήρια στους γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς, που ήταν συνοδοιπόροι τους στο δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι στη γνώση κι ο καθένας με το ρόλο του στήριξε την πορεία τους και μοιράστηκε την αγωνία τους.

Όσοι δεν εκπλήρωσαν το στόχο τους είναι σημαντικό να έχουν θέληση, επιμονή και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους για να καταφέρουν να πετύχουν αυτό που επιθυμούν. Μπορεί πολλά να κρίνονται από το αποτέλεσμα αλλά η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.

Και να θυμόμαστε πάντα ότι η πιο σημαντική σπουδή είναι να γίνεσαι κάθε μέρα λίγο καλύτερος άνθρωπος».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.