«Φιλικη» ισοπαλια στο Διδυμοτειχο για τον Πανθρακικο

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη έδειξε πως βρίσκεται σε καλό στάδιο

Ισόπαλος αναδείχθηκε στο πρώτο φιλικό της σεζόν ο Πανθρακικός στο γήπεδο του Ελληνοχωρίου απέναντι στην ΑΕ Διδυμοτείχου. Σκόρερ για την ομάδα της Κομοτηνής ο Φουρλατάρας, που έδειξε με το «καλημέρα» την δεινότητα του ως σκόρερ.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης στο πρώτο φιλικό επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Σωτήρη Κεχαγιά, έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Τσόλα, Λειβαδιώτη, Καλογρανά και Παύλου. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Σμάλης, Τοπάλι έχοντας δεξιά τον Αντωνιάδη, αριστερά τον Ρομπέρ και πίσω από τον προωθημένο Φουρλατάρα τον Μορφακίδη.  Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν ακόμα οι Τασίδης, Γιαννακόπουλος, Σαμί, Αλπασλάν, Νικολαϊδης, Αναστασιάδης και Λουλουδής.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού παρουσιάστηκαν σαφώς επηρεασμένοι από το γεγονός πως προέρχονται από δύο μόλις εβδομάδες προετοιμασίας και μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να προηγηθούν. Συγκεκριμένα στο 10΄  μετά από παράλληλη συρτή σέντρα του Γιαννόπουλου από δεξιά, στο ύψος του πέναλτι βρέθηκε ο Σαραντίδης, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.  Ο Πανθρακικός στο πρώτο μέρος είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς την εστία της ομάδας του Διδυμοτείχου.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός ήταν πιο απειλητικός δημιουργώντας κάποιες καλές στιγμές με τον Φουρλατάρα να σημειώνει το πρώτο τέρμα με την φανέλα του Πανθρακικού, αφήνοντας υποσχέσεις για πολλά γκολ στα αντίπαλα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.