«Μαγειρικης» συνεργασιας συνεχεια για τον Δημο και το ΔΙΕΚ Κομοτηνης

Η ειδικότητα Chef θα φιλοξενηθεί για ακόμα μια χρονιά στο χώρο των μαγειρείων του κτιρίου φιλοξενίας και σίτισης απόρων και αστέγων

Στην παραχώρηση, για μια ακόμα χρονιά, της χρήσης του χώρου των μαγειρείων του κτιρίου φιλοξενίας και σίτισης απόρων και αστέγων του Δήμου Κομοτηνής στο Δ.ΙΕΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ για όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου 2020-2021 προκειμένου να διεξαχθούν τα μαθήματα της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας – (Chef)», θα προχωρήσει ο Δήμος Κομοτηνής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την παραχώρηση για τα μαθήματα, που θα πραγματοποιούνται  για πέντε ημέρες την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρες 14:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ. με πιθανότητα μικρής αλλαγής κατά τις ημέρες διανομής τροφίμων.

Συγκεκριμένα τα εργαστηριακά μαθήματα θα γίνονται για πέντε ημέρες την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρες  14:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ. Τα υλικά των εργαστηριακών μαθημάτων και τα υλικά καθαριότητας του χώρου αποτελούν έξοδα του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής, με τον Δήμο να καλύπτει την κατανάλωση ρεύματος και νερού.

Το Κτίριο φιλοξενίας και σίτισης απόρων και αστέγων δημοτών είναι συνολικού εμβαδού 164,28 τ.μ. και περιλαμβάνει την αίθουσα σίτισης, γραφείο διοίκησης, τουαλέτες ανδρών γυναικών, τουαλέτες ΑΜΕΑ, μαγειρείο εμβαδού περίπου 85,00 τ.μ. ημιυπαίθριο χώρο και μεταλλική πέργκολα.

Η διάρκεια της παραχώρησης της χρήσης  θα είναι από τις 1 Οκτωβρίου 2020 έως 14 Φεβρουαρίου 2021 και από 15 Φεβρουαρίου 2021 έως 30  Ιουνίου 2021.

Το ΔΙΕΚ έχει χρησιμοποιήσει και τα προηγούμενα χρόνια το χώρο, με την συνεργασία με τον Δήμο να είναι άριστη, και έτσι φαίνεται πως τα μαθήματα της ιδιαίτερα δημοφιλούς ειδικότητας θα συνεχιστούν για ακόμα μια χρονιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.