Μ. Αμοιριδης: «Ειναι αστειο να βλεπεις αντιπεριφερειαρχες του Μετιου να επιδιδονται σε δηλωσεις αντιδρασης εναντιον αποφασεων του Πρωθυπουργου»

Σκληρή κριτική από τον περιφερειακό σύμβουλο της αντιπολίτευσης

Δριμεία κριτική στη διοίκηση της περιφέρειας εξαπολύει από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής διοίκησης ο περιφερειακός σύμβουλος της «Περιφερειακής Σύνθεσης» κ. Μιχάλης Αμοιρίδης.

«Αντί να λένε τι έχουν κάνει ως αρμόδιοι κάνουν κριτική και επιστολές κρίνοντας άλλους. Είναι αστείο να βλέπεις αντιπεριφερειάρχες του Μέτιου να επιδίδονται σε δηλώσεις αντίδρασης εναντίον αποφάσεων του Πρωθυπουργού. Φυσικά το επίπεδο τους δεν φτάνει για κάτι παραπάνω» επισημαίνει ο περιφερειακό σύμβουλος της αντιπολίτευσης για να συμπληρώσει: «Κύριοι είστε διοίκηση και όχι αντιπολίτευση. Κρίνεστε από αυτά που κάνετε και όχι από τις δηλώσεις εύκολου λαϊκισμού. Το ότι τα κουνούπια κάνουν πάρτι με σοβαρές επιπτώσεις, το ότι στον τουρισμό πάρα τα πολλά λόγια από πράξεις τίποτα, το ότι υποσχέσεις για ενίσχυση ξεχνιούνται την επόμενη ώρα που λέγονται, βαρύνουν τις πλάτες της περιφερειακής διοίκησης. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να προχωράει και εμείς να μένουμε πίσω. Δεν φταίνε οι άλλοι και το κυριότερο είναι γελοίο να προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.