Προστιμο σε καταστημα στην Κομοτηνη, στις 12:10 λογω… κοσμου στον εξωτερικο του χωρο

Η αστυνομία έκανε έλεγχο σε κατάστημα, μετά από καταγγελία, επιβάλλοντας πρόστιμο 10.000 ευρώ, παρόλο που όπως τονίζουν οι ιδιοκτήτες του είχε ήδη κλείσει

Την δυσφορία του για τον δρακόντειο τρόπο με τον οποίο εφαρμόστηκε, μετά από καταγγελία, το βράδυ της Τετάρτης η διάταξη για τα κλειστά καταστήματα στις 12 το βράδυ, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης δημοφιλούς καταστήματος της Κομοτηνής.

 

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο έλεγχος έγινε στις 12:10, κατόπιν καταγγελίας, και ενώ το κατάστημα ήταν κλειστό, υπήρχαν άτομα στον εξωτερικό χώρο, πελάτες που δεν είχαν φύγει ακόμα αλλά και μέλη του καταστήματος που δεν είχαν αποχωρήσει.

 

Αποτέλεσμα ήταν 10.000 ευρώ πρόστιμο, και 3 μέρες κλειστά, κάτι που προκάλεσε τόσο την απογοήτευση του ιδιοκτήτη, την οποία εξέφρασε διαδικτυακά, αλλά και την οργή πολλών φίλων του στα σχόλια.

 

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

 

«Έλεγχος της Αστυνομίας χθες στις 12:10 το βράδυ (κατόπιν ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ )

Διαπίστωση της Αστυνομίας … το κατάστημα κλειστό (Αλλά βρίσκονται πελάτες στον εξωτερικό χώρο περίπου 22 μετρώντας και εμάς  και τους εργαζόμενους που είχαν σχολάσει και απλά ξεκουραζοταν)

Μάλιστα… και τώρα???

10.000€ πρόστιμο και 3 μέρες κλειστά…

Ευχαριστούμε.  Καληνύχτα σας.

Τί να πω

 

Ξανά κοντά σας το Σάββατο 15 Αυγούστου την ημέρα της Παναγίας.  Χρόνια πολλά σε όλους και… καλή λευτεριά!!!

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.