Ξεκινησε προετοιμασια με πρωταγωνιστικους στοχους ο Πανθρακικος

Στόχος η άνοδος, το κύπελλο ΕΠΣ Θράκης και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στο κύπελλο Ελλάδος

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την νέα σεζόν, που θα βρει τους «Πράσινους» της Κομοτηνής να κυνηγούν την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες αλλά παράλληλα και στο κύπελλο Ελλάδος μετά από 4 χρόνια απουσίας από τον θεσμό.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης και οι συνεργάτες του έφτιαξαν ένα ρόστερ, το οποίο θεωρείται άκρως ανταγωνιστικό και είναι βασισμένο σε έναν κορμό ποδοσφαιριστών από την Κομοτηνή.

Νίκος Μπαχαρίδης: «Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε ένα πλάνο 4ετίας»

Ο προπονητής του Πανθρακικού που αποτελεί εμβληματική φυσιογνωμία για τον σύλλογο, στάθηκε στα μέτρα προστασίας που παίρνει η ομάδα προκειμένου να προστατεύσει την υγεία των ποδοσφαιριστών για να μπορεί να γίνει η προετοιμασία όπως πρέπει. «Το ευχάριστο είναι πως έχουμε παιδιά της περιοχής που αγαπάνε τον Πανθρακικό και είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά ώστε να πετύχουμε την άνοδο και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο κύπελλο Ελλάδος» τόνισε ο κ. Μπαχαρίδης επισημαίνοντας πως η θέση του Πανθρακικού είναι στις εθνικές κατηγορίες και διοργανώσεις. «Έχουμε ένα πλάνο 4ετίας με νεαρά ντόπια παιδιά και στο πλευρό τους ο έμπειρος Ρομπέρ, ο οποίος θα τους βοηθήσει πολύ και θέλουμε η ομάδα με τα δικά της παιδιά να πάει σε υψηλότερες κατηγορίες» αποκάλυψε ο αγαπητός σε όλους «Μπάχα».

Μπερτράν Ρομπέρ – Βασίλης Αντωνιάδης «Σημαντικό που η ομάδα κτίστηκε σε παιδιά της περιοχής»

Την ικανοποίηση τους για το γεγονός πως θα αγωνίζονται με την φανέλα του Πανθρακικού εξέφρασαν ο Μπερτράν Ρομπέρ και ο Βασίλης Αντωνιάδης, οι οποίοι στάθηκαν στο γεγονός πως η ομάδα φέτος επέλεξε να στηριχθεί σε παιδιά της περιοχής. «Ήρθα στον Πανθρακικό μετά από 10 χρόνια γιατί διέκρινα μία αλλαγή στην φιλοσοφία της ομάδας» αποκάλυψε ο Αντωνιάδης ενώ ο έμπειρος Μπερτράν Ρομπέρ τόνισε την επιθυμία του να βοηθήσει τα παιδιά με τις γνώσεις του και τις παραστάσεις του ώστε να βελτιωθούν στις προπονήσεις.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.