Βραβείο για το Κόκκινο Ποτάμι

11.08.2020 18:01

Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης και οι συντελεστές της σειράς βραβεύτηκαν στα φετινά «Ανάπλεια», που ήταν αφιερωμένα στον Πόντο

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Αφιερωμένο στον Πόντο ήταν φέτος το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Ανάπλεια», που οργάνωσε για τέταρτη χρονιά φέτος, παρά την πανδημία, ο Δήμος Ναυπλιέων, από την Πέμπτη 6 μέχρι και την Κυριακή 9 Αυγούστου.

 

Τα φετινά «Ανάπλεια» ήταν και οι εκδηλώσεις φιλοξενήθηκαν στις τρεις πιο ιστορικές πλατείες του Ναυπλίου: Φιλελλήνων, Τριών Ναυάρχων και Συντάγματος.

 

Το βράδυ της Πέμπτης 6/8 στην πλατεία Φιλελλήνων, έγινε βράβευση του σκηνοθέτη της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι», Μανούσου Μανουσάκη, από τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο. Επίσης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ραφαήλ Μπαρού, τίμησε τους ηθοποιούς της σειράς,  Κωνσταντίνο Καζάκο, Τάνια Τρύπη, Γιάννη Παπαζήση, Τατιάνα Παπαμόσχου και Χαρά Μάτα.

 

Ακόμα, στο πρόσωπο του προέδρου της εταιρείας «Προσκήνιο», Κώστα Σπηλιώτη, βραβεύτηκαν ηθοποιοί από το Ναύπλιο που συμμετείχαν στη σειρά. Στη συνέχεια, προβλήθηκε η ταινία μικρού μήκους «Genocide – A true story» της Βασιλικής Τσανακτσίδου, ένας φόρος τιμής στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

 

Η βραδιά έκλεισε με ποντιακούς χορούς από τη Χορευτική Ομάδα Σωματείου Φίλων ΠΛΙ.

Η φωτογραφία είναι από το argolikeseidhseis.gr

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine