Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές από επιχειρήσεις και οικία, 3 κλοπές οχημάτων και 1 απόπειρα κλοπής οχήματος στον Έβρο

10.08.2020 09:18

Συνελήφθη ένα άτομο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, έξι κλοπές από επιχειρήσεις και οικία, τρεις κλοπές οχημάτων και μία απόπειρα κλοπής οχήματος, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό από τον μήνα Δεκέμβριο του 2019 έως 8-8-2020, στο νομό Έβρου.

 

Έτσι συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου 8 Αυγούστου στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

 

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, τις πρώτες πρωινές ώρες της 8-8-2020 αφαίρεσε από την  Αλεξανδρούπολη ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στην οικία του δράστη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 4-12-2019 έως 16-7-2020, διέπραξε τις κάτωθι κλοπές, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και σε χωριά του ’Εβρου:

 

—αφαίρεσε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα

—εισήλθε σε μία επιχείρηση καθώς επίσης διέρρηξε δύο ακόμη επιχειρήσεις, δύο αποθήκες και μία οικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους:

—2 ηλεκτρικές συσκευές

—1 ηλεκτρονικό υπολογιστή

—1 laptop

—10 φιάλες αλκοολούχων ποτών

—χρήματα

— διάφορα κλειδιά, τρόφιμα, εργαλεία και καύσιμα

 

Επιπλέον, σε μία περίπτωση ο δράστης επιχείρησε να αφαιρέσει ένα ακόμη Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν η αφαιρεθείσα δίκυκλη μοτοσικλέτα και οι ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές, τα οποία και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine