Προσωρινη αναβολη του 3oυ KIRKI TRAIL

Απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής λόγω του κινδύνου εξάπλωσης του κορωνοϊού

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ορεινού Αγώνα Κίρκης, που ήταν προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο 08 Αυγούστου 2020, ανακοινώσε ότι, «με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι όλων και μη θέλοντας να διακινδυνέψει η υγεία αθλητών και πολιτών, κατόπιν ομόφωνης άποψης των συνδιοργανωτών, του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Δημοτικής Κοινότητας Κίρκης και του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, αποφάσισε την προσωρινή αναβολή του αγώνα του Σαββάτου 08 Αυγούστου 2020.

Η παραπάνω απόφαση ήταν επιβεβλημένη, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την έκτακτη και απρόσμενη διαμόρφωση της υγειονομικής κατάστασης στην περιοχή λόγω COVID 19. Η νέα ημερομηνία του αγώνα θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της παρούσης οξυμένης τοπικής συγκυρίας.

Η Οργανωτική Επιτροπή επισημαίνει επίσης ότι:

Οι αθλητές/τριες που έκαναν εγγραφή στον αγώνα και είναι τακτοποιημένοι/ες οικονομικά θα διατηρήσουν εκ νέου το δικαίωμα αυτό, και στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής, που θα οριστεί. Επίσης αποφασίστηκε η άμεση διάθεση των σακιδίων – δώρων του αγώνα, σε όσους συμμετέχοντες το επιθυμούν, για την παραλαβή των οποίων μπορούν να απευθύνονται από την Δευτέρα 10 Αυγούστου στα τηλέφωνα:

  • 6932401096 Πατερόπουλος Κώστας,
  • 6944688969 Πολυτσάκης Μιχαήλ.
     

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.