Στηριζει τις ακαδημιες του ΓΑΣ Κομοτηνη το Ιδρυμα «Αιγεας»

Ενισχύονται οικονομικά οι δράσεις και οι εκδηλώσεις με στόχο την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και του «ευ αγωνίζεσθαι»

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή έχει ρίξει το βάρος στις ακαδημίες προσπαθώντας να βάλει βάσεις για την επόμενη δεκαετία. Σημαντικός σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια είναι το ίδρυμα «Αιγέας» , καθώς με την παρέμβαση του Βουλευτή Ροδόπης κ. Στυλιανίδη ενισχύθηκε οικονομικά η ακαδημία του συλλόγου της πόλης μας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΓΑΣ «κατανοώντας την αξία και τα οφέλη του Αθλητισμού για το σύνολο του πληθυσμού της Ροδόπης,το Ίδρυμα Αιγέας χρηματοδοτεί τις δράσεις μας!Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ίδρυμα, υποστηρίζει οικονομικά τις δράσεις μας, και ενισχύει εκδηλώσεις και προγράμματα με στόχο την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και του «ευ αγωνίζεσθαι».Η ήδη βραβευμένη ακαδημία μας, ενισχύεται οικονομικά και το όραμα μας για την δημιουργία Ακαδημίας πρότυπου αρχίζει να υλοποιείται! Καθαριστική η παρέμβαση του βουλευτή Ροδόπης κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.Σας ευχαριστούμε θερμά».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.