Στηρίζει τις ακαδημίες του ΓΑΣ Κομοτηνή το Ίδρυμα «Αιγέας»

05.08.2020 16:47

Ενισχύονται οικονομικά οι δράσεις και οι εκδηλώσεις με στόχο την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και του «ευ αγωνίζεσθαι»

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή έχει ρίξει το βάρος στις ακαδημίες προσπαθώντας να βάλει βάσεις για την επόμενη δεκαετία. Σημαντικός σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια είναι το ίδρυμα «Αιγέας» , καθώς με την παρέμβαση του Βουλευτή Ροδόπης κ. Στυλιανίδη ενισχύθηκε οικονομικά η ακαδημία του συλλόγου της πόλης μας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΓΑΣ «κατανοώντας την αξία και τα οφέλη του Αθλητισμού για το σύνολο του πληθυσμού της Ροδόπης,το Ίδρυμα Αιγέας χρηματοδοτεί τις δράσεις μας!Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ίδρυμα, υποστηρίζει οικονομικά τις δράσεις μας, και ενισχύει εκδηλώσεις και προγράμματα με στόχο την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και του «ευ αγωνίζεσθαι».Η ήδη βραβευμένη ακαδημία μας, ενισχύεται οικονομικά και το όραμα μας για την δημιουργία Ακαδημίας πρότυπου αρχίζει να υλοποιείται! Καθαριστική η παρέμβαση του βουλευτή Ροδόπης κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.Σας ευχαριστούμε θερμά».

 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine