Πενθει η ΕΠΣ Θρακης την απροσμενη απωλεια του Τασου Κουμπουτζη

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική κοινότητα δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό παιδί έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή

Σοκ έχει προκαλέσει στην ποδοσφαιρική κοινότητα η είδηση για τον χαμό του 36χρονου Τάσου Κουμπουτζή, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία σε πολλές ομάδες της περιοχής. Για τον λόγο αυτόν, Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου, ΠΑΟ Κοσμίου και Δόξα Σώστη εξέδωσαν ανακοίνωση εκφράζοντας δημόσια τα συλλυπητήρια τους για τον απρόσμενο χαμό.

Συγκεκριμένα στο γκρουπ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στο Facebook δημοσιεύθηκε η εξής ανακοίνωση: «Ο χαμός του αγαπητού σε όλους μας Τάσου, αποτελεί μια πραγματική απώλεια για την τοπική κοινωνία και προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίζουμε. Θα τον θυμόμαστε πάντα με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας να φυλαεί τα νώτα της, αλλά και σαν τον πιο πιστό της φίλαθλο. Αγαπούσε την ΔΟΞΑ γιατί ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της για αρκετά χρόνια.

Ο Τάσος είχε αδαμάντινο χαρακτήρα. Ήταν ένα ήσυχο και καλοσυνάτο παιδί! Θα τον θυμόμαστε με τις καλύτερες αναμνήσεις! Καλό ταξίδι Τάσο…».

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο ΠΑΟ Κοσμίου εκφράζοντας δημόσια την λύπη για την απώλεια του Τάσου «ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Π.Α.Ο. Κοσμίου εκφράζουν την θλίψη τους για τον πρόωρο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Τάσο Κουμπουτζή και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του.  Με μεγάλη θλίψη λέμε ΄΄αντίο΄΄ σε έναν άνθρωπο που αγωνίστηκε, στήριξε και συμπαραστάθηκε στον σύλλογο την σεζόν 2010-2011 όταν η ομάδα μας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Δ' Εθνική Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει». Τέλος ανακοίνωση εξέδωσε και η Δόξα Σώστη αναφέροντας τα εξής: «Κρίμα ρε φίλε Τάσο. Μας στεναχώρησες όλους μας σήμερα. Το δελτίο σου θα μείνει σε μας για πάντα μαζί με την αιωνιότητα σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.