Υπο το φως…κινητων η παρασταση «ΜΗΝΙΣ» στο Αρχαιο Θεατρο Μαρωνειας

Η ξαφνική διακοπή ρεύματος δεν μείωσε την «μυσταγωγία» της παράστασης

Υπό το φως …των κινητών τηλεφώνων του κοινού, που επιστρατεύτηκαν λόγω διακοπής ρεύματος, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής. 2 Αυγούστου, η παράσταση «ΜΗΝΙΣ: Project στην Ιλιάδα του Ομήρου» του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, στο Αρχαίο Θέατρο της Μαρώνειας.

Λίγο μετά την έναρξη της παράστασης, που «εγκαινίασε» το φετινό, διαφορετικό λόγω πανδημίας, «Φεστιβάλ Μαρωνείας – Σαπών», τα φώτα έσβησαν, λόγω διακοπής ρεύματος, αλλά η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά, επιστρατεύοντας κινητά τηλέφωνα θεατών που φώτισαν την σκηνή και υπό τους φυσικούς ήχους των μουσικών οργάνων, που προσέδωσαν μία μαγική «χροιά» στο όλο project.

Οι επί σκηνής ηθοποιοί και μουσικοί, ήτοι οι κ.κ. Γιώργος Κουκαλιώτης, Άννα Μαχαιροπούλου, Βούλα Παναγιωτίδου, Βασίλης Φλώρος και Γιώργος Κελεσίδης, επέδειξαν για ακόμα μία φορά τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, συνεχίζοντας και παρουσιάζοντας στο κοινό, μια καταπληκτική παράσταση, «συνδιαλεγόμενοι» ο ένας με τον άλλον δια μέσου της τέχνης τους και όλοι μαζί με το κοινό.

Η παράσταση την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει η Άννα Μαχαιροπούλου, πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης και αποτέλεσε την έναρξη του φετινού Φεστιβάλ Μαρωνείας – Σαπών.

 

Το κοινό άλλωστε εκ μέρους των διοργανωτών καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος και ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής κ. Γιάννης Κυριαζής.

Το ρεύμα επανήλθε ελάχιστα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της παράστασης, την κατάλληλη στιγμή για το θερμό χειροκρότημα με το οποίο «έλουσε» τους συντελεστές, το κοινό.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων του φετινού Φεστιβάλ Μαρωνείας –  Σαπών στο αρχαίο θέατρο Μαρώνειας εδώ.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.