Συμπληρωνεται το παζλ του φετινου ροστερ της ΑΕ Κομοτηνης

Τελευταίο κομμάτι η προσθήκη ενός ακόμα κεντρικού για να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη η ομάδα του Ηλία Κρεούζη

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή της στην Pre League, μία νέα κατηγορία «προθάλαμο» της Volleyleague με τους «Κιτρινόμαυρους» να έχουν φτιάξει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, στο οποίο αυτός που θα κληθεί να το συντονίσει είναι ο Ηλίας Κρεούζης.

Ως διαγώνιος επέστρεψε ο Άρης Ανδρεάδης, αντικαθιστώντας τον Παντελή Αγγελή, που θα συνεχίσει στον Άρη και θα τεθεί αντίπαλος της ομάδας της Κομοτηνής. Με τον καλύτερο τρόπο καλύφθηκε το κενό που αφήνει η φυγή του Κωνσταντίνου Βλαχόπουλου, ο οποίος θα συνεχίσει στον Αριστοτέλη Σκύδρας. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο βασικός με την Εθνική Χιλής πασαδόρος Ματίας Μπάντα ενώ μπακ-απ θα είναι ο Νίκος Κοβάτσεφ.

Κεντρικός παραμένει ο Βασίλης Κυριακίδης ενώ επιστρέφει στη δράση σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργύρης Χατζηβλασίου, ο οποίος μετά από 3 χρόνια επιστρέφει στη δράση και το αγαπημένο του βόλεϊ. Μετά από εκεί οι «Κιτρινόμαυροι» προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού εκτός αν βρεθεί λύση εκ των έσω. Στα άκρα θα αγωνίζονται οι Θωμάς Δημητριάδης, Πέτρος Κάλας, Νίκος Γκόνας, Απόστολος Χατζόπουλος και Τάσο Αρμπυρο, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ερμογένη Ξάνθης. Τέλος ως λίμπερο θα αγωνίζεται ο Βάϊος Γεωργιόπουλος και ο Χρήστος Ποιμενίδης ενώ το ρόστερ πλαισιώνουν οι Θανάσης και Αλέξανδρος Πετρίδης και ο Χριστόφορος Μαρουφίδης.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.