Ολιγοημερη η «εκ περιτροπης» αναγκαια ενημερωση

Της Έκδοσης

Ήγγικεν η ώρα και για εμάς, τα μέλη της «οικογένειας» του «ΠτΘ» να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι.

Ουσιαστικά… όπως του αρμόζει, με τις απαραίτητες για όλους «ανάσες» ήλιου, θάλασσας, ουρανού και γενικότερα της φύσης που ανθεί και φωτίζεται από τη διαύγεια του καλοκαιρινού φωτός.

Να «φωτιστούμε» και εμείς με τη σειρά μας, όσο προλαβαίνουμε, υπό την «απειλή» ενός  νέου δεύτερου lock down, για το οποίο φαίνεται πως μας προετοιμάζουν, απευχόμενοι φυσικά την «ευόδωση» των τέτοιου είδους  σεναρίων.

Ένα ολιγοήμερο διάλειμμα για εμάς που δεν «Μείναμε Μέσα», ως οφείλαμε βέβαια, αλλά παραμείναμε στις επάλξεις της δικής σας ενημέρωσης, σχετικής, και μη, με τον κορωνοϊό.

Η έντυπη έκδοση του «ΠτΘ» λοιπόν από την προσεχή Δευτέρα και έως τον Δεκαπενταύγουστο δεν θα βρίσκεται στα συνήθη κέντρα διανομής, τα γραμματοκιβώτιά σας και τα περίπτερα, αλλά θα βρίσκεται κανονικά στις οθόνες των υπολογιστών, των τάμπλετ και των κινητών σας… για ο,τιδήποτε νέο προκύψει, αλλά και με προτάσεις «καλοκαιρινής» διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Αρχής γενομένης βέβαια από το ένθετο αφιέρωμα που συνοδεύει το σημερινό φύλλο, το Ένθετο Λογοτεχνικό Αφιέρωμα, που δημιουργήσαμε για τις ημέρες της «εκ περιτροπής» επαφής μας, με τα «δώρα» που μας χάρισαν  οι Άγγελος Ευθ. Αγγελόπουλος, Αλέξανδρος Βαναργιώτης, Κώστας Καβανόζης, Πασχάλης Κατσίκας, Σπύρος Κιοσσές, Ευθύμιος Λέντζας, Φωτεινή Ναούμ, Σωτήρας Παστάκας, Αλέξανδρος Η. Στυλιανίδης και Αντώνης Χαριστός. 

Λέξεις κατατεθειμένες ως άλλες «άυλες γέφυρες επικοινωνίας» ακόμη και επί εποχής κορωνοϊού, για τις ημέρες που η επαφή μας θα «περιοριστεί» στις οθόνες της τεχνολογίας.

Δέκα καλοκαιρινά «μαργαριτάρια»- δέκα  μικροϊστορίες που συνέθεσαν, για όλους, Θρακιώτες και μη,  αγαπημένοι φίλοι συγγραφείς.

Καλό Καλοκαίρι, σώματος και ψυχής!

Δείτε εδώ το καλοκαιρινό ένθετο του «ΠτΘ»:

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.