Νεος μπασκετικος σταθμος για τον Πανο Παπαδοπουλο η Ελπις Αμπελοκηπων

Ο Κομοτηναίος γκαρντ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει υπό των οδηγιών του Φοίβου Γυμνόπουλου

Νέα μπασκετική πρόκληση για τον Πάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει στην Θεσσαλονίκη την μπασκετική του καριέρα αγωνιζόμενος στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, ομάδα Γ΄ Εθνικής. Ο Πάνος θα συνεχίσει στην συμπρωτεύουσα όπου θα συνδυάζει το μπάσκετ με τις σπουδές.

Ο νεαρός Κομοτηναίος Shooting Guard έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την μπασκετική του εξέλιξη δουλεύοντας με τον Φοίβο Γυμνόπουλο, η φιλοσοφία του οποίου είναι να δουλεύει σκληρά με τη νέα γενιά και αυτό φάνηκε και στον Αίαντα Ευόσμου όπου έκανε τρομερή δουλειά.

Ο Πάνος είναι ταγμένος στο μπάσκετ από μικρή ηλικία και δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, καθώς ο πατέρας του Νίκος τον μύησε από μικρή ηλικία στην μαγεία της πορτοκαλί θεάς και από μικρός εντάχθηκε στην ακαδημία της ΑΕ Κομοτηνής. Χρόνο με τον χρόνο βελτιωνόταν και γρήγορα έδειχνε πως τα προσόντα του ήταν μεγάλα.

Αποκορύφωμα της μέχρι στιγμής μπασκετικής του πορείας ήταν η συμμετοχή του με την Ασπίδα Ξάνθης στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, όπου αναδείχθηκε 4ος σκόρερ της διοργάνωσης και 3ος ριμπάουντερ.  Πέρυσι ήταν βασικό μέλος στην εξαιρετική πορεία της ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΜΑΘ.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.