Οι ομορφιες της Μαρωνειας με ενα «ΚΟΥΠΙ»

Συνέχεια αυτή την Κυριακή με δροσιστικά βοτανικά ροφήματα από το “GRIZO & PRASINO”

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, την Κυριακή 26 Ιουλίου, οι επισκέπτες της Μαρώνειας και ειδικότερα οι επισκέπτες στην παραλία Καγκέλες.

Τα γνωστά, πλέον, “Kayak Tours” που διοργανώνει το «ΚΟΥΠΙ», πλαισιώθηκαν με θαλασσινούς φρέσκους μεζέδες του «Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου» που μαγειρεύτηκαν σε «ζωντανό χρόνο» επί της παραλίας από τον γνωστό Κομοτηναίο chef κ.Άκη Πάρτσια.

Η αρχή έγινε με την εκδρομή, η οποία περιελάμβανε κωπηλασία με καγιάκ και SUP κατά μήκος της παραλίας Καγκέλες, έως και το γραφικό λιμανάκι του Άγιου Χαράλαμπου.   Συγκεκριμένα, από το σημείο εκκίνησης στην παραλία Καγκέλες και σε ακτίνα ενός ναυτικού μιλίου, στα ήρεμα νερά του κόλπου, οι συμμετέχοντες είχαν τη ευκαιρία να θαυμάσουν τους ιδιόμορφους σχηματισμούς του κοκκινοχώματος, μικρούς κολπίσκους, σπηλιές,  πεντακάθαρα νερά και εντυπωσιακό βυθό.

Στην επιστροφή τους, τους περίμεναν γεύσεις του θρακικού πελάγους, επιμελημένες από τον κ.Άκη Πάρτσια που συνδύασε την φρέσκια και αναμφίβολα ποιοτική «πρώτη ύλη» που παραδοσιακά προσφέρει το «Ιχθυοπωλείο Ελευθερίου», με ένα ακόμα ονομαστό και άκρως ταιριαστό θρακιώτικο προϊόν, το Τσίπουρο «Εωθινόν».

Αξίζει να σταθούμε και στην αξιοσημείωτη ενεργή συμμετοχή του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ», με τα νέα ιδιόκτητα και ειδικά διαμορφωμένα για άτομα με κινητικές βλάβες καγιάκ, που απέδειξαν για ακόμα μία φορά πως με τα κατάλληλα μέσα και την σωστή εκπαίδευση, η συμμετοχή όλων σε δραστηριότητες εξωτερικού χώρου, τόσο στην θάλασσα, το βουνό, όσο και την εξοχή, είναι απλά θέμα διάθεσης.

Το ΚΟΥΠΙ, πιστό στους αρχικούς του στόχους και πέρα από την υπηρεσίες εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής, επιχειρεί, μέσα από τις δραστηριότητες του, να αναδείξει τις ομορφιές της Ροδόπης και να προσφέρει στους επισκέπτες τις περιοχής εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες. Άλλωστε το μότο τους δεν είναι άλλο από το «Διασκέδασε στις παραλίες Φαναρίου και Μαρώνειας με θαλάσσια σπορ. Εξερεύνησε τις ακτές του θρακικού πελάγους με KAYAK. Ανακάλυψε τη Ροδόπη μαζί μας!».

Να υπενθυμίσουμε ότι “Kayak tours”, πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο στη Μαρώνεια με κοντινούς προορισμούς έως και τις παραλίες της Μαρμαρίτσας, αλλά και της Σύναξης( Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://koupiwatersports.gr/exerevnise/).

Οι μοναδικές αυτές εμπειρίες συνεχίζονται αυτή την Κυριακή 2 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα, σε συνεργασία με το “GRIZO & PRASINO (βιολογικές βοτανικές εμπειρίες) που θα αναλάβει να συνδυάσει την εκδρομή με δροσιστικά βοτανικά ροφήματα. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δήλωση συμμετοχής στο [email protected]

Info

Ανακαλύψτε περισσότερα για το «ΚΟΥΠΙ» στο νέο του ιστότοπο στο www.koupiwatersports.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.