Βανδαλισαν το Seatrack στην παραλια Ιουλια στο Φαναρι

Άγνωστοι διέρρηξαν τα αποδυτήρια και έσπασαν το διάδρομο που εξασφαλίζει την πρόσβαση των ΑμεΑ στο μηχάνημα

Τον βανδαλισμό των εγκαταστάσεων του Seatrack στην παραλία Ιουλίου στο Φανάρι καταγγέλλει ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ ν. Ροδόπης κ. Τρύφωνας Καρούντζος.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας, 27 Ιουλίου, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τα αποδυτήρια των ΑμεΑ που υπάρχουν στην παραλία Ιουλίου, σπάζοντας το λουκέτο που υπήρχε, προς αναζήτηση, προφανώς, των πραγμάτων που φυλάσσονται εκεί. Ακολούθως έσπασαν σε κομμάτια τον διάδρομο το οποίο διευκολύνει την πρόσβαση των χρηστών από το parking στο μηχάνημα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου εξέφρασε την λύπη του για το περιστατικό, υπενθυμίζοντας την έκκληση που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, απηύθυνε, για τον σεβασμό της υποδομής από όλους, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που η υποδομή γίνεται «προϊόν» βανδαλισμού, καθώς πέρυσι επιχείρησαν να κάψουν το στέγαστρο του Seatrack.

Να υπενθυμίσουμε πως το Seatrack στην παραλία Ιουλίου τοποθετήθηκε, λόγω γραφειοκρατικών καθυστερήσεων, μόλις στις αρχές του Ιουλίου, με τον κ. Καρούντζο, αλλά και τον υπεύθυνο της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής κ. Νίκο Στεργιάδη, σε δηλώσεις τους τότε, να υπογραμμίζουν την αξία και των διαδρόμων, ώστε η παραλία να καθίσταται προσβάσιμη για όλους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.