Ελληνικη Αντικαρκινικη Εταιρεια – Παραρτημα Ροδοπης: Μικρος Αποχαιρετισμος στην Ιωαννα Δραγανιδου

Απαρατήρητα

Τον δικό τους «αντίο» στην Μοναχή Ιωάννα Δραγανίδου κοινοποίησαν τα μέλη του Παραρτήματος Ροδόπης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η ίδια υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος και όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση και από την θέση αυτή «έδωσε υψηλά δείγματα ανθρωπιάς στην τοπική κοινωνία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την Ιωάννα Δραγανίδου δεν θα την ξεχάσουμε. Εσωτερίκευσε και έκανε αρχή της ζωής της την αγάπη, την πεμπτουσία του Χριστιανισμού: «Αγάπα Κύριον τον Θεόν σου και τον πλησίον σου ως σεαυτόν». Πορεύτηκε, λοιπόν, σε όλη της τη ζωή μετατρέποντας την αγάπη σε πράξεις προσφοράς, συμπαράστασης, βοήθειας προς τον συνάνθρωπο ακούραστα, ακατάπαυστα, με χαμόγελο και διακριτικότητα. Έδωσε υψηλά δείγματα ανθρωπιάς στην τοπική κοινωνία ως υπάλληλος του Νοσοκομείου μας, ως μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Ροδόπης, ως υποστύλωμα της παράδοσης και του λαϊκού πολιτισμού στον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσούνης.

Έφυγε πρόσφατα από κοντά μας, έχοντας ευλογηθεί με το σχήμα της Μοναχής. Εμείς μέσα μας πιστεύουμε ότι έγινε άγγελος, για να συνεχίσει την προσφορά της προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Ιωάννα μας, Καλό Παράδεισο.
Θερμά Συλλυπητήρια σε οικείους και φίλους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.