Τηλεδιασκεψη της ΔΕΕΠ Ροδοπης με την ηγεσια του υπουργειου Αγροτικης Αναπτυξης

Όλα τα επίκαιρα θέματα του πρωτογενούς τομέα στο επίκεντρο της συνάντησης

Σε  τηλεδιάσκεψη με  την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων συμμετείχαν, την Τετάρτη 22 Ιουλίου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ροδόπης Ιωάννης Βεζυργιαννίδης και οι Υπεύθυνοι Αγροτικών Θεμάτων της οργάνωσης Νικόλαος Κολάτσος και Ιωάννης Αμαξόπουλος.

Ο Υπουργός κ. Μάκης Βορίδης,  οι Υφυπουργοί κα Φωτεινή Αραμπατζή, κ. Κώστας Σκρέκας καθώς  και οι  Γενικοί  Γραμματείς κος Γιώργος Στρατάκος και Κωνσταντίνος Μπαγινέτας,  αναφέρθηκαν εκτενώς στις μέχρι τώρα παρεμβάσεις του Υπουργείου, στις νέες προκλήσεις της ΚΑΠ και στην ανάγκη διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων ως προς τη στήριξη του γεωργικού εισοδήματος, τον εκσυγχρονισμό της γεωργίας και κτηνοτροφίας, τις υποδομές άρδευσης, τον συνεργατισμό, την ηλικιακή ανανέωση του αγροτικού πληθυσμού, την εκπαίδευση και την παροχή γεωργικών συμβούλων στους παραγωγούς.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας COVID 19 καθώς και στον σημαντικό βαθμό υλοποίησης του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κ. Νικόλαος Στεργίου και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στυλιανός Κονταδάκης, τον συντονισμό  είχε η επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου. Συμμετείχαν επίσης  ο Γραμματέας Προγράμματος κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο επικεφαλής της Γραμματείας Παραγωγικών Φορέων κ. Άκης Μπάφας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.