Εφυγε απο τη ζωη ο Δημητρης Ριζος

Ο πρώην βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια

Άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα Πέμπτη, ο πρώην βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Ρίζος από παθολογικά αίτια. Ο πρώην βουλευτής αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Ο Δημήτρης Ρίζος γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1958 στο Σουφλί. Στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 όπως και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 εξελέγη μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια Έβρου. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής Έβρου, λαμβάνοντας 2.733 ψήφους και τερματίζοντας στην 5η θέση, χωρίς να εκλεγεί.

Τη βαθιά της θλίψη και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Δημήτρη Ρίζου εξέφρασε η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα που κοινοποίησε με ανάρτησή της στο facebook.

Το «τελευταίο αντίο» της Νατάσας Γκαρά στον Δημήτρη Ρίζο:

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον σύντροφο Δημήτρη Ρίζο. Ένα πραγματικό, ακούραστο και ανιδιοτελή αγωνιστή της Αριστεράς. Έναν άνθρωπο με μεγάλη καρδιά, προσφορά και ψυχή. Θα σε θυμόμαστε με το χαμόγελό σου, για τους αγώνες που έδωσες, για τις ωραίες και μεγάλες μας στιγμές, για το ήθος και την αξιοπρέπεια σου. Μας άφησες σημαντική παρακαταθήκη. Μου δίδαξες πολλά Μίμη. Καλό ταξίδι με τη γροθιά ψηλά. Ευαγγελία, Χρυσάνθη, καλό κουράγιο και δύναμη».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.