Γιατι να επιλεξετε το ΚΔΑΠ του Δημου Κομοτηνης

Νατάσα Λιβεριάδου, πρόεδρος Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. «Ο ζήλος και το μεράκι των στελεχών μας εχέγγυο της εποικοδομητικής απασχόλησης των μικρότερων συμπολιτών μας»

Να επιλέξουν το ΚΔΑΠ του Δήμου Κομοτηνής για τη δημιουργική και εποικοδομητική απασχόληση των παιδιών τους κάλεσε μέσα από την συχνότητα του «Ράδιο Παρατηρητή fm» τους γονείς η πρόεδρος της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. κ.Νατάσα Λιβεριάδου.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής υλοποιεί το πρόγραμμα του ΚΔΑΠ ήδη από το 2012 και έκτοτε έχει φροντίσει να το «εξοπλίσει» τόσο με ανθρώπους όσο σε επίπεδο προγραμμάτων και υποδομών, προσφέροντας αναβαθμισμένη δομή, με πολλαπλά οφέλη τόσο για τα φιλοξενούμενα παιδιά όσο και για τους γονείς.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον «ΠτΘ» η κ. Λιβεριάδου από το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 5 Αυγούστου οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” που αφορά στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού Κομοτηνής και Μελέτης (ΚΔΑΠ), οι οποίες για πρώτη φορά γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

Το προσωπικό της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για την επίλυση κάθε απορίας και την παροχή κάθε βοήθειας προς όσους επιλέξουν το ΚΔΑΠ του Δήμου Κομοτηνής.

Άλλωστε η πρόεδρος τη Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. στάθηκε στις αλλαγές του νομοθετικού πλαισίου που πλέον δεν επιτρέπουν την «μετακίνηση» του παιδιού σε άλλη δομή κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, υπογραμμίζοντας την αξία της καλής ενημέρωσης από πλευράς των γονέων για τις διαθέσιμες δομές πριν αποφασίσουν σε ποια θα απευθυνθούν τελικά.

Το ΚΔΑΠ του Δήμου Κομοτηνής απευθύνεται σε εργαζόμενες και άνεργες μητέρες καθώς και πατεράδες που έχουν την επιμέλεια των παιδιών τους και αφορά στην φιλοξενία παιδιών από 5,5 έως και 12 ετών, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ.

Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών του αλλά και η συνεχής ανανέωση των προγραμμάτων και των δράσεων που προσφέρονται, όπως η ψυχοκινιτική, οι αθλοπαιδίες, οι παραδοσιακοί χοροί, η αθλητική αγωγή, τα μουσικά και θεατρικά εργαστήρια, καθώς και τα εργαστήρια εικαστικών, οι επισκέψεις σε κέντρα τεχνολογίας, μουσεία, αρχαιολογικού χώρους και περιβαλλοντικές εκδρομές, είναι λίγα μόλις δείγματα των όσων προσφέρει το ΚΔΑΠ, σε έναν χώρο όπως το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής, όπου υλοποιείται, που σύμφωνα με την ίδια, συνιστούν μία πολύ καλή και σίγουρη επιλογή για την εποικοδομητική απασχόληση των μικρότερων συμπολιτών μας.

Η πρόεδρος της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. κάλεσε τους ενδιαφερομένους να απευθυνθούν είτε δια ζώσης στα γραφεία της επιχείρησης είτε τηλεφωνικά για να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που επιθυμούν, καλώντας τους για ακόμα μία φορά να «μελετήσουν» ώστε να επιλέξουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς τους.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.