Συνεχιζονται οι επαφες του Συλλογου Ειδικου Προγραμματος 5.500 πτυχιουχων του ΟΑΕΔ στο Δημοσιο και στον Ευρυτερο Δημοσιο Τομεα

Συνάντηση του Προέδρου Γ. Δημητριάδη με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ

Με αφορμή την περιοδεία του εκπροσώπου τύπου της ΓΣΕΕ, κ. Καραγεωργόπουλου Δημητρίου στη Θράκη, έλαβε χώρα το Σάββατο, 18 Ιουλίου, συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου  Ειδικού Προγράμματος 5.500 πτυχιούχων του ΟΑΕΔ στο Δημόσιο και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα κ. Γεώργιο Δημητριάδη.

Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση στο πλαίσιο του αγώνα του συλλόγου για την ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων του Ειδικού Προγράμματος, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και οι προϋποθέσεις για ενδεχόμενη, μελλοντική, ειδική μοριοδότηση των πτυχιούχων του Προγράμματος σε περίπτωση διαγωνισμού Α.Σ.Ε.Π., με σκοπό την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Περαιτέρω, τέθηκαν στο τραπέζι και άλλα ζητήματα που αφορούν τους εργαζομένους του Προγράμματος και σχετίζονται με προβλήματα, όπως για παράδειγμα την καθυστέρηση στο πέρασμα των ενσήμων στον ΕΦΚΑ.

Ο κ. Καραγεωργόπουλος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση τόσο του ιδίου προσωπικά όσο και της ΓΣΕΕ γενικότερα στα δίκαια και εύλογα αιτήματα του συλλόγου, δεσμευόμενος για την έμπρακτη στήριξη και προώθηση αυτών, ενώ παράλληλα αμφότεροι οι άνδρες δεσμεύτηκαν για την περαιτέρω ενδυνάμωση και συνεργασία τους, με σκοπό τη μείωση της ανεργίας στους νέους και την ανάσχεση του φαινομένου του “brain drain”.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.