Σε ψηφιακη εκδηλωση της Γραμματειας Οικογενειακης Πολιτικης & Ισοτητας των Φυλων της ΝΔ συμμετειχε η Ε. Χατζη

Στο επίκεντρο οι κυβερνητικές παρεμβάσεις για την αναδοχή και υιοθεσία

Στην  ψηφιακή εκδήλωση με θέμα «Μία οικογένεια για κάθε παιδί: Η νέα πολιτική για την αναδοχή και την υιοθεσία», που διοργάνωσε η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων της Νέας Δημοκρατίας, με πρωτοβουλία της Γραμματέως κ. Βικεντίας Συριοπούλου Μπασιάκου, την Πέμπτη 16 Ιουλίου, συμμετείχε η Υπεύθυνη του Τομέα της Δ.Ε.Ε.Π. Ροδόπης κ. Ελένη Χατζή.

Τις παρεμβάσεις και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ανέλυσε  η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Δόμνα Μιχαηλίδου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Στυλιανός Κονταδάκης Γραμματέας Οργανωτικού και αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του συστήματος συνταιριάσματος παιδιών με υποψήφιους γονείς και αναδόχους που θεσπίστηκε από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, συζητήθηκε το νέο πλαίσιο αναδοχής και υιοθεσίας, όπως και η ανάγκη για ενθάρρυνση των πολιτών ώστε να γίνουν ανάδοχοι ή θετοί γονείς.


 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.