Σχεδιαζουν την ΑΕ Κομοτηνης της Pre League Πετριδης και Κρεουζης

Στόχος η δημιουργία ενός πολύ ανταγωνιστικού συνόλου στη νέα κατηγορία

Στην Αλεξανδρούπολη συναντήθηκαν Τάσος Πετρίδης και Ηλίας Κρεούζης με βασικό θέμα συζήτησης τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά καθώς βρισκόμαστε στην κορύφωση της μεταγραφικής περιόδου.

Η παρουσία του Κρεούζη αποτελεί εγγύηση δημιουργίας ενός δυνατού ρόστερ καθώς έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του και στο παρελθόν και όλοι γνωρίζουν τις ικανότητες του τόσο στο σχεδιασμό όσο και στο στήσιμο μίας ομάδας. Μετά από εκεί ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ Τάσος Πετρίδης κινείται προκειμένου να αποκτήσει όλα τα οικονομικά εχέγγυα που θα επιτρέψει την ομάδα της Κομοτηνής να διατηρηθεί πάλι ψηλά στον βολεϊκό χάρτη.

Το βάρος έχει πέσει στις ανανεώσεις παιχτών από την περσινή χρονιά που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην φετινή πορεία μέχρι την δεύτερη θέση στην Α2 Ανδρών. Όπως γίνεται αντιληπτό οι επόμενες ημέρες είναι απολύτως κρίσιμες για τα μεταγραφικά της ομάδας και το ρόστερ που θα αγωνιστεί στην δύσκολη και απαιτητική Pre League, όπου όλες οι ομάδες της κατηγορίας κινούνται πολύ δυναμικά.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.