Ζωντανα (επιτελους) η συνεδριαση του Περιφερειακου Συμβουλιου

Απαρατήρητα

Εδώ και 2 μήνες, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ γκρινιάζουν για το γεγονός ότι, σε αντίθεση με πολλά άλλα συμβούλια σε όλη τη χώρα, οι συνεδριάσεις δεν γίνονται επιτόπου, αλλά με τηλεδιάσκεψη, κάτι που θεωρούν ότι δεν επιτρέπει να αναπτυχθούν τα σημαντικά θέματα.
 
Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που αναβλήθηκε την τελευταία φορά το θέμα της γνωμοδότησης για το νέο εργοστάσιο Φυσικού Αερίου στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής.
 
Όμως φαίνεται ότι η επιμονή των αντιπολιτευόμενων έφερε αποτέλεσμα, μιας και η συνεδρίαση θα γίνει ζωντανά, στην Κομοτηνή, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, και αναμένεται, αν κρίνουμε από τη θεματολογία, να είναι τόσο μαραθώνια όσο οι προηγούμενες.
 
Αφενός υπάρχει το θέμα του εργοστασίου, για το οποίο αναμένονται πολύωρες συγκρούσεις, αλλά και το θέμα της ανταπόκρισης της Περιφέρειας στα μέτρα για τον κορωνοϊό γενικότερα αλλά και το κλείσιμο των συνοριακών σταθμών με τις γειτονικές χώρες ειδικότερα.
 
Επίσης έχουμε αιολικά, ακόμα ένα σταθμό παραγωγής ρεύματος με φυσικό αέριο στην Αλεξανδρούπολη, τη σιδηροδρομική Εγνατία, και άλλα πολλά τέτοια ενδιαφέροντα, τα οποία αναμένεται να απασχολήσουν το συμβούλιο για πολλές, πολλές ώρες.
 
Συνδυάστε το αυτό με την χαρά που θα νοιώσουν πολλοί σύμβουλοι όταν δουν ο ένας τον άλλο για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό, και η όλη εμπειρία αναμένεται να είναι μοναδική.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.