«Και Καλυτερα» ενα διαφορετικο show απο τον Ιωακειμ Ιωακειμιδη

Μαζί με τις Σοφία Δερμεντζόγλου και Λαμπρινή Μάνου θα παρουσιάσουν ένα show με μιμήσεις, σάτιρα, κωμικά βίντεο, χορό και πολύ τραγούδι στην αυλή της Λέσχης Κομοτηναίων

«Είναι μια παράσταση που δεν της λείπει τίποτα, ο κόσμος μπορεί να έρθει να γελάσει, να τραγουδήσει, να ξεχαστεί λίγο από αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε τους τελευταίους 4 μήνες»

 

Κάλεσμα προς τους Κομοτηναίους να γνωρίσουν ένα διαφορετικό show με μιμήσεις, σάτιρα, κωμικά βίντεο, χορό και πολύ τραγούδι, έκαναν οι συντελεστές της παράστασης «Και Καλύτερα» που θα παρουσιαστεί για τρεις βραδιές στα τέλη του Ιουλίου στην αυλή της Λέσχης Κομοτηναίων.

 

Στο κέντρο του πολυσύνθετου αυτού θεάματος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ιωακείμ Ιωακειμίδη, που αυτή τη φορά όμως θα έχει και τη βοήθεια δύο ταλαντούχων καλλιτεχνών, της Σοφίας Δερμεντζόγλου και της Λαμπρινής Μάνου, που μαζί θα παρουσιάσουν στους θεατές ένα υπέρλαμπρο show.

 

Μια φιλόδοξη παράσταση με πολλά μέρη

 

«Είναι μια παράσταση που δεν της λείπει τίποτα, ο κόσμος μπορεί να έρθει να γελάσει, να τραγουδήσει, να ξεχαστεί λίγο από αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε τους τελευταίους 4 μήνες» σημείωσε ο Ιωακείμ Ιωακειμίδης.

 

Μάλιστα τα δύο κορίτσια επάνω στη σκηνή θα έχουν το δικό τους πρόγραμμα, με μουσικοθεατρικές σκηνές και κομμάτια, χορεύοντας και τραγουδώντας.

 

Ήδη έχουν συμπληρώσει 2 εβδομάδες προβών, ο χρόνος είναι μικρός, όμως θεωρούν πως θα ανταπεξέρθουν σε αυτό που προσπαθούν να κάνουν.

 

Η παράσταση θα περιλαμβάνει και πολλά κωμικά βίντεο, μιας και περιλαμβάνει ρόλους και μεταμφιέσεις που δεν μπορούν να παρουσιαστούν ζωντανά στη σκηνή λόγω του δύσκολου μακιγιάζ, με διάφορες προσωπικότητες.

 

Οι μεταμφιέσεις που θα γίνουν επάνω στη σκηνή είναι 7-8, ενώ οι αλλαγές κουστουμιών είναι 13, και παρά τη δυσκολία, ο κ. Ιωακειμίδης θεωρεί πως θα πετύχει.

 

Η παράσταση, σημείωσε, έχει δύο μηνύματα: το ένα, είναι στον τίτλο, ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, και πως ο κόσμος θα πρέπει να είναι αισιόδοξος, μετά από μια δύσκολη περίοδο.

 

Το δεύτερο μήνυμα βρίσκεται στην τελευταία της σκηνή, και θα το μάθουν οι θεατές που θα την παρακολουθήσουν.

 

Μια διαφορετική προσέγγιση επί σκηνής

 

 

Όλοι οι συντελεστές επί σκηνής είναι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, με την Σοφία Δερμεντζόγλου να είναι η νεότερη, έχοντας μόλις ολοκληρώσει την 3η Λυκείου.

 

«Είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έχουμε πολύ καλή χημεία» ανέφερε, με την ίδια και την Λαμπρινή Μάνου να είναι κυρίως οι εαυτοί τους στην παράσταση, με διάφορες σκηνές στις οποίες αλληλεπιδρούν, αλλά και να έχουν σκηνές μόνες τους.

 

Από την πλευρά της η Λαμπρινή Μάνου, απόφοιτη και αυτή του Μουσικού σχολείου, έχει αρκετές συνεργασίες με τον Ιωακείμ, και αυτές οι συνεργασίες τους βοήθησαν ώστε να έχουν μια καλή χημεία και μια καλή αλληλεπίδραση επάνω στη σκηνή, και να υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στις πρόβες, το οποίο πιστεύει πως θα βγει και προς τα έξω την ημέρα της παράστασης.

 

Άλλωστε έχουν πολλές μεταμφιέσεις, σατιρίζει την επικαιρότητα αλλά έχει και υλικό από τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο.

 

Info

 

Παραστάσεις στις 27, 29 και 30 Ιουλίου, 9 μ.μ.

Είσοδος: 7 ευρώ

Τιμή ποτού (προαιρετικό): 5 ευρώ

Απαραίτητη κράτηση: 6944571563

Συνδιοργάνωση: Art ‘n’ soul events – Λέσχη Κομοτηναίων

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.