Followgreen: Ανακυκλωσε και λαβε μερος στην κληρωση για μια Δωροεπιταγη!

Το νέο δώρο από την πλατφόρμα ανακύκλωσης του Δήμου Κομοτηνής

H διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης Followgreen Δήμου Κομοτηνής (Followgreen.gr/komotini) επιβραβεύει την ανακύκλωση των πολιτών με υπέροχα δώρα. Κάνοντας εγγραφή, αποκτάτε εύκολα και γρήγορα πρόσβαση:

 

στο ενημερωτικό υλικό (Άρθρα/Βίντεο/Κουίζ/GreenMissions),

στα πλησιέστερα σημεία ανακύκλωσης στον Δήμο, μέσω πλοήγησης σε χάρτη, όπου περιλαμβάνονται οδηγίες και χρηστικές πληροφορίες,

στα πλησιέστερα τοπικά καταστήματα που παρέχουν προσφορές.

σε κληρώσεις δώρων.

 

Αυτή τη φορά οι εγγεγραμένοι χρήστες της πλατφόρμας, ανακυκλώνοντας και κερδίζοντας πόντος θα αποκτήσουν πρόσβαση στην κλήρωση του 15ημέρου για μία «Δωροεπιταγή 50 ευρώ» από γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών ειδών.

 

Υπενθυμίζουμε, πως η συγκέντρωση πόντων επιβράβευσης γίνεται με απλό και διασκεδαστικό τρόπο είτε μέσω της ανακύκλωσης που πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες δομές του δήμου, είτε μέσω του ενημερωτικού υλικού της διαδικτυακής πλατφόρμας.

 

Η ανάδειξη του νικητή/τριας πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποσταλεί στον χώρο της επιλογής του νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.