Το εργατουπαλληλικο κεντρο για την επαναλειτουργια της Shelman

«Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μία φορά»

Σε απώτερο μέλλον τοποθετείται η προσπάθεια για επαναλειτουργία του εργοστασίου της Selman στην Κομοτηνή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής. Πριν μερικές μέρες ο υπουργός Ανάπτυξης είχε αφήσει να εννοηθεί πως η προσπάθεια για επαναλειτουργία του εργοστασίου όδευε προς το τέλος της αφού είχε βρεθεί επενδυτής. Με μια αινιγματική, αν μη τι άλλο, ανάρτησή του όμως σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής, αφήνει να εννοειθεί πως η εν λόγω προσπάθεια τουλάχιστον σύντομα δεν θα έχει αίσιο τέλος.
 

Η επίμαχη ανάρτηση είναι η εξής:

 
«ΣΕΛΜΑΝ: Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μία φορά. Δυστυχώς παρά την υπόσχεση του Μητσοτάκη και τις δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις του Άδωνι δεν προχώρησε η επένδυση της επαναλειτουργίας του εργοστασίου της Κομοτηνής. Πάει πάλι πίσω για το φθινόπωρο, αλλά δεν ξέρω ποιο φθινόπωρο, μήπως εννοούν το φθινόπωρο του διαγαλαξιακού έτους 5038…
 
Για άλλη μία φορά βγαίνουμε αληθινοί, που πιστεύουμε ότι όλοι τους είναι μόνο λόγια και φανφάρες.
 
Και κάτι τελευταίο όσο απομακρύνεται η ολοκλήρωση αυτής της επένδυσης τόσο απομακρύνεται και η επιτυχία της, αφού στηρίζεται στην επιστροφή ενός ικανού αριθμού παλιών εργαζομένων στο εργοστάσιο και έτσι όπως πάει το πράγμα στο τέλος δε θα γυρίσει κανένας παλιός εργαζόμενος».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.