Για το «Αντωνης Τριτσης» ετοιμαζεται ο δημος Αρριανων

Θα καταθέσει προτάσεις στο πρόγραμμα με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του Προγράμματος του ΥΠΕΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», συμμετείχε ο Δήμαρχος Αρριανών Ριτβάν Αμέτ την Παρασκευή 10 Ιουλίου.
 
Η εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό  Κέντρο «Ι. Βελλίδης» στην Θεσσαλονίκη παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, του Υφυπουργού κ. Θεόδωρου Καράογλου, υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου και στελεχών της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν 11 προσκλήσεις-άξονες του νέου προγράμματος, η διαδικασία συμμετοχής των Ο.Τ.Α. σε αυτούς, οι προϋποθέσεις χρηματοδότησης καθώς και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες για την διαδικασία της προετοιμασίας συμμετοχής στο πρόγραμμα.
 
Ο Δήμος Αρριανών αντιλαμβανόμενος την σπουδαιότητα του νέου αυτού χρηματοδοτικού εργαλείου έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς την προετοιμασία του, ώστε από το φθινόπωρο του 2020, όταν και αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής προτάσεων να είναι έτοιμος να συμμετέχει με ώριμες και ουσιαστικές προτάσεις για έργα και δράσεις στην περιοχή του.
 
Για τον αυτό λόγο προετοιμάζονται ήδη από τις υπηρεσίες του δήμου στοχευμένες προτάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών, θα υποστηρίξουν της δημοτικές υποδομές αλλά ακόμα και προτάσεις που θα εκσυγχρονίσουν την λειτουργία των υπηρεσιών μέσω ηλεκτρονικών διαδικασιών και e-εξυπηρέτησης των δημοτών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.