Στα χερια του Κωστα Δεληγιαννιδη συνεχιζουν οι Εφηβοι και οι Παιδες της ΑΕ Κομοτηνης

Η Διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής εμπιστεύεται πλήρως τις ικανότητες του νεαρού Κομοτηναίου τεχνικού

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Κώστας Δεληγιαννίδης θα βρίσκεται στα ηνία του παιδικού και εφηβικού τμήματος της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στη νέα γενιά αθλητών της Κομοτηνής.

Το βόλεϊ απέκτησε τα τελευταία χρόνια μεγάλη αίγλη με αφορμή την ανοδική πορεία της ΑΕ Κομοτηνής και την συμμετοχή της στην Volleyleague και ο Κώστας Δεληγιαννίδης, γέννημα-θρέμμα του Συλλόγου, καλείται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την βάση αθλητών σε αυτήν την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι για την διάδοση του αθλήματος.

Ο Δεληγιαννίδης αποτελεί «Σημαία» για την ΑΕ Κομοτηνής καθώς έζησε μεγάλες στιγμές, ανόδους αλλά και στιγμές που ο Σύλλογος ήταν απαξιωμένος.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Δεληγιαννιδη στους παίδες και τους εφήβους του Συλλόγου.

Ο Κώστας αποτελεί κεφάλαιο για το βόλεϊ της πόλης μας καθώς σαν αθλητής έζησε ευχάριστες αλλα και δύσκολες στιγμές με χαρακτηριστικότερες τις ανόδους στην Α2 το 2014 και στην Volleyleague το 2018.

Σαν προπονητής έδειξε ήδη τα διαπιστευτήρια του κατακτώντας την 2η θεση στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΠΕΘΡ ΑΝΜΑΚ την σεζον 2018/19 ενώ η αγάπη του για το άθλημα έχει αποτελέσει αφορμή για να ασχοληθούν ακόμα περισσότερα παιδιά με το άθλημα στην Κομοτηνή.

Μάλιστα θέλοντας να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να καταρτιστεί πλήρως στο άθλημα, εισήχθη στη ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ θέλοντας να ακολουθήσει την ειδικότητα της Πετοσφαίρισης.

Καλή δύναμη Κώστα στο έργο σου»

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.