Σχεδιαζει τον ΓΑΣ του 2030 η διοικηση του ΓΑΣ Κομοτηνη

Για τον λόγο αυτό εντάσσει στο πλευρό της καταρτισμένα και νέα σε ηλικία άτομα

Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή, Γιάννης Πεταλωτής, είναι ένας νέος και φιλόδοξος άνθρωπος που ζει και αναπνέει για το μπάσκετ αλλά και την ομάδα του, τον ΓΑΣ. Για τον λόγο αυτόν, έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη στις βλέψεις του για τον ΓΑΣ θέτοντας ένα μακρυπρόθεσμο πλάνο, που φτάνει στις αρχές τις άλλες δεκαετίας.

Παίρνοντας ώθηση και κίνητρο από την κατάμεστη κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας κάθε Κυριακή στις εντός έδρας αναμετρήσεις του ΓΑΣ, ο κ. Πεταλωτής και οι συνεργάτες του βάζουν ψηλά τον πήχη και θέλουν να δουν τον ΓΑΣ να πρωταγωνιστεί και παράλληλα τις ακαδημίες να συνεχίσουν να παράγουν αθλητές και πολύπλευρο έργο.

Μέσα σε αυτήν την φιλοσοφία, η τελευταία προσθήκη του παζλ είναι ο νεαρός Οικονομολόγος κ. Οικονόμου, ο οποίος θα είναι ο Επιστημονικός Συνεργάτης και Ειδικός Σύμβουλος του ιστορικού Συλλόγου της πόλης μας. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Προσηλωμένοι στους στόχους μας και με τα μάτια στο μέλλον, δημιουργούμε τον ΓΑΣ του 2030.Ανοίγουμε το δρόμο στην επιστημονικότητα, ανακοινώνοντας την έναρξη συνεργασίας της ομάδας,με τον οικονομολόγο Γιώργο Οικονόμου στη θέση του επιστημονικού συνεργάτη και ειδικού συμβούλου. Με μεγάλη εμπειρία στην οικονομική διαχείριση και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και τεράστια αγάπη για το μπάσκετ, μαζί θα σπρώξουμε τον ΓΑΣ στο δρόμο που του αξίζει! Φιλοδοξία μας η εξάντληση κάθε δυνατού πόρου,ώστε ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ να γίνει κύτταρο αθλητικού πολιτισμού και η ήδη βραβευμένη ακαδημία μας, κυψέλη παραγωγής ταλέντων αλλά και ανθρώπων».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.