Την Παρασκευη 17 Ιουλιου ο διαγωνισμος για τα μπαρακια στις παραλιες του Δημου Μαρωνειας-Σαπων

Θα δημοπρατηθούν 4 εκτάσεις για μπαράκια και 1 για θαλάσσια μέσα αναψυχής

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου, στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλαγανής, θα πραγματοποιηθούν τελικά οι δημοπρασίες για 5 θέσεις στις παραλίες του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, 4 για εκτάσεις όπου θα τοποθετηθούν ξαπλώστρες και ομπρέλες, και 1 για θαλάσσια μέσα αναψυχής.
 
Ο Δήμος καθόρισε 7 θέσεις, όμως σε δύο παραλίες, στις περιοχές  «Κρυονέρι» Προσκυνητών και «Καγκέλες» Μαρώνειας θα γίνει μεταβίβαση του δικαιώματος απλής χρήσης χωρίς δημοπρασία, λόγω παρουσίας όμορων επιχειρήσεων στον αιγιαλό, όπως ορίζεται στη σχετική ΚΥΑ.
 
Έτσι λοιπόν σε 4 σημεία στις παραλίες του Δήμου θα μπορέσουν να τοποθετηθούν ομπρέλες και ξαπλώστρες.
 
Συγκεκριμένα θα δημοπρατηθούν σε κάθε σημείο μία θέση εμβαδού 15 τ.μ, για τοποθέτηση τροχήλατης καντίνας – αυτοκινούμενης ή μη, και 1 θέση, εμβαδού 500 τ.μ., για τοποθέτηση σετ ομπρελών με ξαπλώστρες ή καθίσματα.
 
Αυτές αφορούν την Παραλία Πετρωτών της Κοινότητας Κρωβύλης, την Παραλία «Σταυρός» της Κοινότητας Μαρώνειας, την Παραλία «Πλατανίτη» της Κοινότητας Μαρώνειας και την Παραλία «Προφήτη Ηλία» της Κοινότητας Προσκυνητών.
 
Επίσης στην Παραλία «Καγκέλες» της Κοινότητας Μαρώνειας θα δημοπρατηθεί
1 θέση, εμβαδού 200 τ.μ., για εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής.
 
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλαγανής την Παρασκευή 17 Ιουλίου, και είναι φανερή, προφορική και πλειοδοτική.
 
Δικαιολογητικά θα μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι τις 11:30 π.μ., ενώ η έναρξη των προσφορών φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας ορίζεται η 12:00 π.μ..

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.