Νεα κακοποιηση αδεσποτου σκυλου στην Κομοτηνη

Παρενέβησαν περαστικοί οι οποίοι και κατέθεσαν μήνυση στην αστυνομία

Την κακοποίηση ενός αδέσποτου σκύλου και μάλιστα σε δημόσια θέα, κατήγγειλε στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook η σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής».
 
Ειδικότερα όπως αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση, το απόγευμα της Δευτέρας, στην οδό Εγνατίας στην Κομοτηνή ηλικιωμένος άνδρας χτυπούσε με κοντάρι σκούπας κουταβάκι, που κάποιος παράτησε μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας που μένει.
 
Στο κουτάβι είχαν αφήσει νερό και φαγητό, κάτι που όπως φαίνεται τον εξαγρίωσε και χτυπούσε με μανία το σκυλάκι, παρόλες τις παρατηρήσεις που του έκαναν για να σταματήσει, διάφοροι κάτοικοι που άκουσαν τις φωνές του άτυχου πλάσματος.
 
Εκείνος, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, συνέχισε με μανία να το χτυπάει αναγκάζοντας το να φωνάζει πιο δυνατά και μάλιστα το έσπρωξε προς το δρόμο για να το πατήσουν τα αμάξια. Πράγματι το σκυλάκι έπεσε από το δρόμο αλλά ένα διερχόμενο αμάξι σταμάτησε εγκαίρως πριν το πατήσει.
 
Ευτυχώς αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος παρενέβησαν απομακρύνοντας το κοντάρι της σκούπας, συναντώντας όπως αναφέρει η ανάρτηση την αντίδραση του άντρα, ενώ ακολούθως προέβησαν σε μήνυση, με την αστυνομία να αναζητεί τον δράστη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
 
Οι διαχειριστές της σελίδας, υπενθυμίζουν το πρόσφατο περιστατικό κακοποίησης που είδε το φως της δημοσιότητας και οδήγησε στην επιβολή προστίμου 30.000 ευρώ σε συμπολίτη που κλότσησε αδέσποτο σκύλο, επισημαίνοντας την αξία και την ανάγκη καταγγελιών των όποιων κακοποιήσεων, που δυστυχώς συνεχίζουν να αποτελούν καθημερινότητα στην πόλη μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.