Anastasia΄s Creations: Μια νεα προταση στο χειροποιητο κοσμημα

Κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, εποχικά είδη αλλά και προτάσεις για βάφτιση στο νεότερο κατάστημα χειροποίητων στην Κομοτηνή

Με ευχές για κάθε επιτυχία στο νέο αυτό επιχειρηματικό εγχείρημα, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουλίου τα εγκαίνια του νέου καταστήματος χειροποίητων κοσμημάτων στην Κομοτηνή, του Anastasia's Creations, στη Σισμάνογλου 6-8.

Εκεί η ψυχή του εγχειρήματος, η κ. Αναστασία Πάντογλου, βρέθηκε μαζί με την οικογένειά της, προκειμένου να λάβει τις ευχές φίλων και συγγενών για τον νέο εγχείρημα της, που φιλοδοξεί να φέρει την αγάπη της για το χειροποίητο σε ακόμα ευρύτερο κοινό.

Η ίδια ασχολείται με τις επίμαχες δημιουργίες εδώ και 6 χρόνια, ξεκινώντας με χειροτεχνίες, ντεκουπάζ και διάφορα αντικείμενα, και στη συνέχεια προχωρώντας στο κόσμημα.

Αρχικά ξεκίνησε συμμετέχοντας σε bazaar και εκθέσεις συλλόγων, στα οποία εξέθετε τις δημιουργίες της, και από εκεί συνέχισε κάνοντας ακόμα περισσότερα.

«Για μένα η κατασκευή είναι ψυχοθεραπεία και εξελίχθηκε πολύ δημιουργικά» σημείωσε.

Η κ. Πάντογλου για τα κοσμήματά της χρησιμοποιεί φυσικά υλικά, ανακυκλώσιμα, ημιπολύτιμους λίθους, και διάφορα μέταλλα, για να φτιάξει αντικείμενα που μιλούν στους λάτρεις των δημιουργημάτων αυτών, που μπορούν να τα δουν στο φιλόξενο χώρο του καταστήματός της.

Σε αυτό κάποιος μπορεί να βρει κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, δερμάτινα σανδάλια και άλλα.

Αυτό τον καιρό μπορεί κάποιος να βρει ψάθινα καπέλα και τσάντες, ενώ ανάλογα με την εποχή και άλλα εποχικά είδη, όπως λαμπάδες πριν από το Πάσχα, γούρια και διάφορα στολίδια τα Χριστούγεννα, στεφάνια το Μάη, ενώ το κατάστημα προσφέρει και πακέτα βάπτισης.

«Το ενδιαφέρον το κόσμου για το χειροποίητο είναι πλέον δεδομένο και αυξάνεται τα τελευταία χρόνια» εξήγησε η κ. Πάντογλου, ερωτηθείσα γιατί προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Σημείωσε δε πως πέρα από τις δικές της κατασκευές, κάνει και κοσμήματα κατά παραγγελία, όσο είναι δυνατόν, και ανάλογα τα υλικά που πρέπει να χρησιμοποιήσει.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.