Δοθηκε και η 7η εκταση για ξαπλωστρες και καντινα στην Αρωγη

Πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας για τα μπαράκια που είχαν δημοπρατηθεί

Βρέθηκε τελικά ενδιαφερόμενος για την 7η έκταση στην παραλία της Αρωγής για την ανάπτυξη ομπρελών, ξαπλωστρών και καντίνας, στην επαναληπτική δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Ιουλίου στο Δήμο Κομοτηνής.

Η επαναληπτική δημοπρασία αφορούσε το τμήμα Κ7, το οποίο είναι το πλησιέστερο στον δίαυλο που χωρίζει τις παραλίες Φαναρίου και Αρωγής, το οποίο την προηγούμενη φορά δεν είχε ενδιαφερόμενο, αλλά τελικά υπήρξε ενδιαφέρον για την παραλία.

Η θέση φέρεται να κατακυρώθηκε στην τιμή εκκίνησης +3%, που είναι η τιμή που πρέπει να δώσει ο πλειοδότης για τον διαγωνισμό, μες τη θέση για ξαπλώστρες στην Αρωγή να κατακυρώνεται στα 21.460 ευρώ (20.835+3%) συνολικά για τα 3 χρόνια της παραχώρησης ενώ η αντίστοιχη θέση για τις καντίνες στα 6.756 ευρώ, (6.560+3%).

Φαίνεται όμως πως δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος για τη θέση θαλασσίων μέσων στην παραλία της Μέσης, που περιλαμβανόταν και αυτή στην επαναληπτική δημοπρασία, και πλέον, σύμφωνα με το νόμο, αναμένεται να είναι θέμα της κτηματικής υπηρεσίας η τυχόν δημοπράτηση της θέσης.

Άνοιξαν τα υπόλοιπα μπαράκια στην Αρωγή

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν το εναρκτήριο για τα μπαράκια στην παραλία της Αρωγής, πολλά από τα οποία ξεκίνησαν τη λειτουργία τους, ενώ όσα δεν λειτούργησαν αναμένεται να το κάνουν τις επόμενες μέρες.

Πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που άδραξαν την ευκαιρία του ζεστού Σαββατοκύριακου (παρόλο που στο τέλος τα χάλασε λίγο ο καιρός) και πήγαν μέχρι την παραλία, για να απολαύσουν την θάλασσα της περιοχής μας.


 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.