Παραμενει στο τιμονι της ΑΕ Κομοτηνης ο Ηλιας Κρεουζης

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός πάνω στην περσινή πετυχημένη συνταγή ενόψει του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Pre League

Ως κάτοικος Κομοτηνής πρέπει να λογίζεται ο Ηλίας Κρεούζης, ο οποίος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης της διοίκησης της ΑΕ Κομοτηνής και θα ηγηθεί της προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Pre League.

O φιλόδοξος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον ισχυρό άνδρα της διοίκησης της ΑΕ Κομοτηνής κ. Τάσο Πετρίδη καθώς υπήρχε ταύτιση απόψεων σχετικά με την λειτουργία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Έτσι ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια που φέρνει κυρίως η χιλιομετρική απόσταση και η κούραση από το καθημερινό δρομολόγιο.

Ο Ηλίας Κρεούζης ήρθε στην Κομοτηνή ως προπονητής το καλοκαίρι του 2017 και πανηγύρισε την πρώτη σεζόν την άνοδο στην Volleyleague. Η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας στην χρονιά της Α1 και οι παραστάσεις που αποκόμισε αποτελούν οδηγό για την μετέπειτα πορεία του ενώ παράλληλα φροντίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του πάνω στο άθλημα παρακολουθώντας στο εξωτερικό σεμινάρια της FIVB.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Ηλία Κρεούζη για την ερχόμενη σεζόν που θα βρει την ομάδα μας στην Pre League. Ο Ηλίας Κρεούζης αποτελεί κεφάλαιο για το βόλεϊ της πόλης μας και η χημεία που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και την διοίκηση είναι εξαιρετική. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε μία εξαιρετική σεζόν με όμορφες στιγμές».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.