Συνεχιζει να μιλαει Γαλλικα ο Πανθρακικος

Η ομάδα της Κομοτηνής ανανέωσε την συνεργασία με τον Μπερτράν Ρομπέρ
Σε μία κίνηση που δείχνει πως φέτος θέλει να πετύχει την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες προχώρησε ο Πανθρακικός καθώς ανανέωσε την συνεργασία με το μεγαλύτερο όνομα που αγωνίζεται στα γήπεδα της Ροδόπης, τον Μπερτράν Ρομπέρ.
 
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μπερτράν Ρομπέρ. Ο Γάλλος Μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας θέλοντας να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων του Πανθρακικού και την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες. Γεννήθηκε στο Σαιν-Μπενουά στο υπερπόντιο διαμέρισμα της Γαλλίας, Ρεουνιόν στις 16 Νοεμβρίου 1983 και έχει αγωνιστεί σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. 
 
Ο Μπερτράν Ρομπέρ ξεκίνησε την καριέρα του από τα παιδικά τμήματα της Μονπελιέ , προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα όπου αγωνίστηκε για 3 χρόνια από το 2001 έως το 2004 στην μεγάλη κατηγορία Λιγκ 1. Από το 2004 έως το 2007 αγωνίστηκε με την Γκινγκάμπ στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Το 2007 αγωνίζεται ξανά στην μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας με την Λοριάν ως τον Δεκέμβριο, οπότε παραχωρείται δανεικός ως το τέλος της σεζόν στην Αζαξιό που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Επιστρέφει στη Λοριάν αλλά την σεζόν 2008-09 αγωνίζεται ελάχιστα.
 
Το καλοκαίρι του 2009 αποφασίζει να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Γαλλίας και υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθρακικό. Με την ομάδα της Κομοτηνής γνώρισε τον υποβιβασμό την πρώτη του σεζόν στην ομάδα παρά τις κατά γενική ομολογία εξαιρετικές εμφανίσεις του. Έμεινε στην ομάδα για άλλη μια σεζόν αν και αυτή αγωνιζόταν στην Β εθνική αλλά αν και συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις δεν πέτυχε την άνοδο με τον Πανθρακικό. 
 
Το καλοκαίρι του 2011 μετά το τέλος του συνεργασίας με τον Πανθρακικό, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ομάδα του ΠΑΟΚ, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στον εκτός έδρας προκριματικό αγώνα του ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ με τη νορβηγική Βαλερέγκα.
 
Μετά το τέλος του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ μετακόμισε στην Κύπρο και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Απόλλων Λεμεσού. Το 2015 αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΛ Λεμεσού.
 
Το 2016 επέστρεψε στον Πανθρακικό και το 2017 συνέχισε στην ίδια κατηγορία με τη φανέλα του Α.Ο. Τρίκαλα, ενώ το ίδιο έτος μεταγράφηκε στον Α.Ο. Καβάλα. Αγωνίστηκε εκ νέου στα γήπεδα της Ροδόπης με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης ενώ από τον Ιανουάριο του 2020 αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα, θέλοντας να συμβάλλει με τον τρόπο του στην αγωνιστική άνοδο του Πανθρακικού». 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.