Στην Pre League και επίσημα η ΑΕ Κομοτηνής

04.07.2020 18:53

Χωρίζεται σε 2 κατηγορίες η νέα κατηγορία

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Στην Pre League, μία κατηγορία που θα αποτελεί προθάλαμο για την Volleyleague θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής καθώς πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε από την ΕΟΠΕ η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρεται σχετικά «δημιουργείται νέα κατηγορία η Pre League Ανδρών, ανάμεσα στην Α1 και στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, στην οποία θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής δώδεκα (12) ομάδες:

Α’ Ζώνη: ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80, ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ, ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ, ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

 Β’ Ζώνη: ΑΣ ΑΘΛΟΣ, ΑΣ ΑΡΗΣ, ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΜΓΣΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ, ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίσει τη χορήγηση συμμετοχής στην κατηγορία σε ομάδα/ες με Κάρτα Ελεύθερης Συμμετοχής (wild card) Η κατηγορία θα δημιουργηθεί υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής και τυχόν χορήγησης wild card, ο αριθμός συμμετοχών θα είναι τουλάχιστον οκτώ (8).

Επίσης θα λαμβάνεται υπόψη και η γεωγραφική ζώνη στην οποία ανήκουν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν, προκειμένου να υπάρχει αναλογία αυτών από κάθε γεωγραφική ζώνη, όπως αυτές ορίζονται στην Ειδική Προκήρυξη του πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση, η αναλογία των Ομάδων από κάθε μία από τις δύο Ζώνες θα είναι: Ø 3 από Α’ Ζώνη και 5 από Β’ Ζώνη ή 4 από την κάθε ζώνη (Α και Β) ή 5 από Α’ Ζώνη και 3 από Β’ Ζώνη, εάν συμμετέχουν 8 ομάδες Ø 4 από την Α’ Ζώνη και 5 από την Β’ Ζώνη ή 5 από την Α’ Ζώνη και 4 από την Β’ Ζώνη, εάν συμμετέχουν 9 ομάδες Ø 4 από Α’ Ζώνη και 6 από Β’ Ζώνη ή 5 από την κάθε ζώνη (Α και Β) ή 6 από Α’ Ζώνη και 4 από Β’ Ζώνη, εάν συμμετέχουν 10 ομάδες Ø 5 από την Α’ Ζώνη και 6 από την Β’ Ζώνη ή 6 από την Α’ Ζώνη και 5 από την Β’ Ζώνη, εάν συμμετέχουν 11 ομάδες Ø 5 από Α’ Ζώνη και 7 από Β’ Ζώνη ή 6 από την κάθε ζώνη (Α και Β) ή 7 από Α’ Ζώνη και 5 από Β’ Ζώνη, εάν συμμετέχουν 12 ομάδες

Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής στην κατηγορία το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 Ιουλίου 2020. Επίσης μέχρι την παραπάνω ημερομηνία θα πρέπει να στείλουν την προβλεπόμενη στην Ειδική Προκήρυξη του πρωταθλήματος της Pre League 2020-2021 δήλωση συμμετοχής, η οποία θα εκδοθεί αμέσως μετά την έκδοση της παρούσας προκήρυξης.

 Η παράλειψη αποστολής έστω και μίας εκ των παραπάνω δηλώσεων συνιστά άρνηση συμμετοχής στην Pre League. Ομάδα που δηλώσει συμμετοχή στην Pre League Ανδρών δεν μπορεί να κάνει χρήση της διάταξης της παρ. β του άρθρου 9 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων. Χρόνος διεξαγωγής από 3/10/2020 μέχρι 16/5/2021».

 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine