Μονο ζωντανα προκειται να γινει η συζητηση για το εργοστασιο φυσικου αεριου στη ΒΙΠΕ Κομοτηνης

Απαρατήρητα

Αναβλήθηκε, για την επόμενη δια ζώσης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η συζήτηση για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για το νέο εργοστάσιο Φυσικού Αερίου που σχεδιάζει να κατασκευάσει στην Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
 
Και αυτό γιατί παρόλο που περιλαμβανόταν για ακόμα μια φορά στην ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού της Τρίτης, που έγινε με τηλεδιάσκεψη, τελικά το θέμα αποσύρθηκε, μετά από ενστάσεις και της αντιπολίτευσης, ώστε να συζητηθεί σε δια ζώσης συνεδρίαση, και να γίνει ενδελεχής συζήτηση για αυτό.
 
Τώρα πότε θα γίνει αυτή η δια ζώσης συνεδρίαση, αυτό είναι ένα θέμα, μιας και κάποια συμβούλια ξεκίνησαν τις συνεδριάσεις τους (κεκλεισμένων των θυρών) ενώ άλλα συνεχίζουν με τηλεδιασκέψεις ή δια περιφοράς.
 
Έτσι λοιπόν θα πρέπει να περιμένουμε, πιθανότατα μέχρι το τέλος του Ιουλίου (πρέπει να γίνει έστω και ένα περιφερειακό Συμβούλιο μέσα στο μήνα) και αν αυτό δεν γίνει δια ζώσης… τότε καλό φθινόπωρο (γιατί που να τους μαζεύεις από τις παραλίες τους συμβούλους τον Αύγουστο).
 
Ας ελπίσουμε πως θα λυθεί και αυτός ο γόρδιος δεσμός, γιατί μόνο για αυτό το θέμα, το συμβούλιο έχει ξοδέψει πάρα πολλές ώρες, και ακόμα φως δεν βλέπουμε…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.