7 σημεία αιγιαλού θα εκμισθωθούν στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

01.07.2020 19:30

Στην τελική ευθεία για την οργανωμένη λειτουργία των παραλιών και στην ανατολική πλευρά της Ροδόπης

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Στην τελική ευθεία για να εγκατασταθούν μπαράκια στις παραλίες του μπήκε ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών, με το Δημοτικό του συμβούλιο να προχωρά στον καθορισμό των τμημάτων αιγιαλού – παραλίας, τα οποία θα εκμισθωθούν σε ιδιώτες.
 
Έτσι πλέον μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία για την εκμίσθωση αυτή, με τους όρους της μίσθωσης να περνούν από οικονομική επιτροπή, και στη συνέχεια να προχωρά η δημοπράτηση.
 
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο, πρόκειται για 7 θέσεις, με 2 να δημοπρατούνται από την Κτηματική υπηρεσία, και τις 5 να δημοπρατούνται από το Δήμο, και αφορά εκτός των θέσεων για ξαπλώστρες και θέση για θαλάσσια μέσα.
 
Σε αυτές περιλαμβάνονται θέσεις στις παραλίες Πετρωτών, στις Καγκέλες, στον Προφήτη Ηλία και στον Ίμερο, με τον Δήμο να προσπαθεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία το συντομότερο δυνατόν.
 
Βέβαια πρόθεση του Δημάρχου αρχικά ήταν να γίνει φέτος παράταση των προηγούμενων συμβάσεων, ώστε να μην καθυστερήσει η λειτουργία τους, λόγω της επιβράδυνσης της διαδικασίας.
 
Δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν την εν λόγω πρόθεση, και έτσι αναγκάστηκαν να καταφύγουν στις πιο χρονοβόρες διαδικασίες των εκ νέου δημοπρασιών.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

#audi_afs